Újabb ügy az NB I-ben: Játékos feleségét inzultálták a hétvégén

Az újonc hivatalos közleménye szerint a Diósgyőri VTK – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (1-2) mérkőzés után sajnálatos dolog történt a csapat háza táján.
Mokány Lajos 2017. november 9., csütörtök 20:04
Az újonc hivatalos közleménye szerint a Diósgyőri VTK – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (1-2) mérkőzés után sajnálatos dolog történt a csapat háza táján.
Szerző: Mokány Lajos 2017. november 9., csütörtök 20:04

A mérkőzés lefújását követően a balmazújvárosiak egyik játékosa a hazai szektor elé ment – mivel felesége abba a szektorba kapott tiszteletjegyet -, hogy megköszönje a biztatást. Ott azonban pár miskolci szurkoló inzultálni kezdte a hölgyet a balmazújvárosiak közleménye szerint.

 

Több újvárosi szurkoló is abba a szektorba kapott tiszteletjegyet, és sikerült őt kimenekíteni a helyszínről. Addigra azonban szavakkal, és tettekkel is úgy bántak az NB I-es játékos feleségével, ahogy azt finoman fogalmazva sem illik.

Azért is állunk értetlenül a szituáció előtt, mert a mi klubunk a legjobb helyeket biztosította Balmazújvárosban a vendégek tiszteletjegyeseinek, itt pedig a diósgyőri szurkolók közé kellett beülniük szurkolóinknak, akiket ráadásul olyan inzultus ért, ami nemhogy stadionba nem való, hanem sehova - közölte a balmazújvárosi klub.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz