Fotó: heol.hu/Huszár Márk

"Szeretném megvárni, hogyan képzeli a jövőt az új diósgyőri tulajdonos" - kérdőjelek az NB I-es klub nagy múltú fiókcsapatánál

Szoros együttműködési megállapodást kötött évekkel ezelőtt a Diósgyőr és az Eger, az NB I-es klubnál történt tulajdonos váltás miatt viszont jelenleg bizonytalanság van a Heves megyeieknél.
Nyikes Zoltán 2021. január 15., péntek 19:41
Fotó: heol.hu/Huszár Márk
Szoros együttműködési megállapodást kötött évekkel ezelőtt a Diósgyőr és az Eger, az NB I-es klubnál történt tulajdonos váltás miatt viszont jelenleg bizonytalanság van a Heves megyeieknél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 15., péntek 19:41

Negyvennyolc nappal az idei első bajnoki mérkőzés előtt látott közös munkához az Eger SE csapata. Az NB III-as együttes keretéből eddig két távozó biztosan akad, az pedig még kérdés, hogy a diósgyőri tulajdonosváltás milyen hatással lesz az egri klub működésére - írja a heol.hu.

– Szeretném megvárni, hogyan képzeli a jövőt az új diósgyőri tulajdonos, addig semmi olyat nem akarok mondani, ami a folytatással kapcsolatos. Még nem egyeztettünk az új vezetéssel, bízom benne, hogy ez mielőbb megtörténik – közölte a heol.hu-val az Eger SE operatív vezetője, Harmati Péter.

A megyei lap megjegyzi, a DVTK-nál nyilván most az a legfontosabb, hogy az NB I-es csapat bent maradjon, erre összpontosít a klubot múlt héten átvett Borsodi Sport Holding Kft. vezetése, de kiemelik, hogy eközben az egylet égisze alá tartozó Eger SE-nél és az Salgótarjáni BTC-nél csak reménykednek abban, hogy az eddigiektől nagyobb figyelmet és több támogatást kapnak a miskolciaktól.

Az mindenesetre már eldőlt, hogy az Eger Labdarúgó Sport Kft. ügyvezető igazgatójaként jegyzett dr. Képes Lóránt megbízatása megszűnt, utódjáról egyelőre nincs döntés.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz