NB I: Az újonc elvinné a Diósgyőr egyik fő kiszemeltjét is

A csakfoci.hu információi szerint nem csak a DVTK szerződtetné (végleg) a Puskás Akadémia 19 éves szélsőjét, Kiss Tamást, de az NB I-es újonc Budafoknál is felmerült a megszerzése.
Dudás Gábor 2020. július 2., csütörtök 18:36
A csakfoci.hu információi szerint nem csak a DVTK szerződtetné (végleg) a Puskás Akadémia 19 éves szélsőjét, Kiss Tamást, de az NB I-es újonc Budafoknál is felmerült a megszerzése.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 2., csütörtök 18:36

A tavaszt a Puskás Akadémiától kölcsönben a DVTK-nál töltő Kiss Tamás nagyon jó benyomást tett a Diósgyőr szakmai stábjára a neki jutott 16 meccs alatt: ahogy korábban írtuk, a miskolciak annak ellenére is szeretnék végleg megszerezni a szélsőt, hogy közben befutott hozzájuk a román Gheorghe Grozav is.

A 19 éves játékosról még egyeztetnek a felek, ám eközben egy másik NB I-es kérő is bejelentkezett Felcsúton: a csakfoci.hu információi szerint Kisst az OTP Bank Ligában újonc Budafok is szerződtetné.

A XXII. kerületiek igyekeznek megerősíteni keretüket az NB I-re, ennek érdekében igazolták le például kölcsönben a Puskás-díjas Zsóri Dánielt is a MOL Fehérvár FC-től, és ugyancsak ideiglenesen szerződtetnék az egyik legjobb fiatal magyar szélsőt is.

Kiss fiatal kora ellenére már 72 élvonalbeli találkozón léphetett pályára a Haladás, a PAFC és a DVTK színeiben. A tini a 2017/2018-as szezonban a Ferencvárosnak lőtt, a Haladás stadionavatóját eldöntő bombagólja miatt került először reflektorfénybe.

Olvastad már?
Diósgyőr: "Ha nincs a vírusszünet, előrébb végzünk" - interjú Feczkóval a szurkolók kritikájáról és a "megye hármas szintű" új igazolásról
A felfüggesztett bajnokság utáni újraindulást követően a Diósgyőr legyőzte az Európa Liga-helyre pályázó Mezőkövesdet, így öt pontra került a dobogótól, ám egy jelentős negatív széria következett, ami a 9. helyre sodorta a csapatot. Feczkó Tamás vezetőedző a csakfoci.hu-nak elmondta, miért lett volna biztos a Mezőkövesd 3. helyében és a DVSC bennmaradásában, ha a normál kerékvágásban megy végig az NB I.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz