Először győzött a Diósgyőr 2019-ben

Hátrányból fordítva nyerte meg 2-1-re a DVTK a román élvonalbeli FC Politehnica Iași elleni vasárnapi edzőmérkőzését Törökországban. A jászvásáriak ellen a fiatal Bárdos, illetve Vernes volt eredményes.
Dudás Gábor 2019. január 20., vasárnap 15:32
Hátrányból fordítva nyerte meg 2-1-re a DVTK a román élvonalbeli FC Politehnica Iași elleni vasárnapi edzőmérkőzését Törökországban. A jászvásáriak ellen a fiatal Bárdos, illetve Vernes volt eredményes.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 20., vasárnap 15:32

Egy vereséget ( Rubin Kazany, 0-2) és egy döntetlent (Dunărea Călărași, 0-0)követően játszotta le harmadik törökországi edzőmérkőzését a Diósgyőr.

A román élvonalbeli Politehnica Iași szerzett vezetést az esős találkozón: a korábban a Premier League-ben is futballozó, 13-szoros válogatott védő, Florin Gardos. egy szabadrúgás utáni kavarodásban megpattanó lövése talált utat a kapuba.

Nem sokáig örülhettek a románok, a 32. percben jött a DVTK egyenlítő gólja. Bacsa csapott le egy labdára 20 méterre  az ellenfél kapujától, rávezette a labdát a kapusra, majd az érkező Vernes elé tálalt, aki az üres kapuba passzolta a játékszert - írja a dvtk.eu. Sőt, még a szünet előtt a magyar fordítás is összejött: a 41. percben, Eperjesi keresztlabdája után Bárdos senkitől sem zavartatva levette a labdát a román 16-os sarkánál, majd éles szögből hatalmas gólt ragasztott az ellenfél kapujába.

A szünet után - az első félidőhöz hasonlóan - a DVTK birtokolta többet a labdát, lehetőségei is adódtak az újabbb gólhoz, a hajrában pedig a románok is elrontottak egy ziccert, így maradt a 2-1 diósgyőri szempontból.

Felkészülési mérkőzés:

Diósgyőr - Politehnica Iași 2-1 (Vernes 32., Bárdos 41., ill. Gardos 28.)

DVTK: Antal - Polgár, Karan, Tamás - Eperjesi, Márkvárt, Mazalović, Forgács, Bárdos - Vernes, Bacsa

Cserék: Bukrán, Rados, Farkas M., Géringert T., Brković, Shestakov, Tóth Bo., Szabó B., Juhar, Milahjović, Hasani

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz