Egy felcsúti igazolás már befutott Diósgyőrbe - hivatalos

Támadót vett kölcsön a Puskás Akadémiától a DVTK: Prosser Dániel legutóbb a román élvonalbeli Sepsi OSK csapatánál szerepelt.
Dudás Gábor 2019. február 12., kedd 17:21
Támadót vett kölcsön a Puskás Akadémiától a DVTK: Prosser Dániel legutóbb a román élvonalbeli Sepsi OSK csapatánál szerepelt.
Szerző: Dudás Gábor 2019. február 12., kedd 17:21

Prosser Dániel Diósgyőrben folytatja pályafutását: a DVTK keddi bejelentése szerint kölcsönben került a piros-fehérekhez a Puskás Akadémia 24 éves, Honvéd-nevelésű támadója, aki a 27-es mezben szerepel majd tavasszal.

Prosser a Budapest Honvéd akadémiáján lett igazolt labdarúgó 2007-ben. Az első csapatban hat évvel később, 2013. augusztus 4-én a Lombard Pápa ellen debütált. 2017 januárjában a Puskás Akadémia FC csapatához igazolt, ahonnan 2018 nyarán kölcsönbe került a román élvonalbeli Sepsiszentgyörgyhöz. Télen visszatért Felcsútra, részt vett a PAFC spanyolországi edzőtáborában, ahol a Lausanne FC elleni felkészülési mérkőzésen gólt is szerzett.

- Prosser Dániel korábban már többször bizonyította, hogy gólerős játékos, ezért biztos vagyok benne, hogy az érkezésével nagyobb lesz a verseny a csapatba kerülésért a támadó szekcióban - nyilatkozta Tajti József, a DVTK sportigazgatója a dvtk.eu oldalán. - Meggyőződésem, hogy a segítségünkre lesz majd a céljaink elérésében.

- Érkezésem előtt beszéltem Márkvárt Dáviddal és Forgács Dáviddal, mind a ketten jókat mondtak a Diósgyőrről - tette hozzá Prosser Dániel. - Azért jöttem, hogy a csapat hasznára lenni, és szeretnék sok győzelmet ünnepelni a szurkolókkal közösen. Bízom benne, hogy nagyon jól sikerül majd ez a tavasz.

Nem ő lehet az egyetlen

Mint arról beszámoltunk, nem Prosser lehet az egyetlen felcsúti játékos, aki a tavaszi idényt Diósgyőrben tölti majd, a miskolciak a belga védőt, Jonathan Herist is kölcsönben vinnék a Puskás Akadémiától.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz