Diósgyőr: Busai súlyos büntetést kapott - Fradi-meccsre ment a sajátja helyett

Busai Attilát keményen megbüntették Diósgyőrben, mert saját csapata meccse helyett a Ferencvároséra ment. Kétszer is hibázott, így duplájára nőtt a büntetése.
Budai László 2017. november 7., kedd 15:07
Busai Attilát keményen megbüntették Diósgyőrben, mert saját csapata meccse helyett a Ferencvároséra ment. Kétszer is hibázott, így duplájára nőtt a büntetése.
Szerző: Budai László 2017. november 7., kedd 15:07

Információink szerint nagyon komoly büntetést kapott a DVTK-nál Busai Attila. Úgy tudjuk, a középpályás "bűne" az volt, hogy a saját csapata meccse helyett egy másikra ment el. Busai a hétvégén nem lehetett ott a miskolciak keretében a Balmazújváros elleni bajnokin, hiszen egy hete megkapta ötödik sárga lapját, így automatikus eltiltás miatt hiányzott.

A miskolciak szombaton 15:30-kor a Balmazújvárost fogadták, a játékos azonban nem volt ott a Diósgyőr meccsén, helyette a Groupama Arénában nézte meg élőben a Ferencváros-DVSC (2-1) mérkőzést. Az, hogy a játékos a saját klubjának bajnokija helyett egy másikat választott, értelemszerűen nem nyerte el Bódog Tamás tetszését, a vezetőedző ezt szóvá is tette. Úgy tudjuk, a játékos elsőre azt mondta a vezetőedző kérdésére, hogy otthon nézte az említett találkozót, de miután egy interneten fellelhető fotón is jól látható volt, hogy épp a Groupama Arénában volt személyesen, a szakvezető jelezte neki, hogy emiatt megduplázza az eredetileg tervezett félmilliós büntetést, így egy milliójába került a játékosnak a budapesti túra.

A középpályás egyébként vasárnap pályára lépett a DVTK második csapatában, amely 2-1-re kikapott Füzesgyarmaton. Ezen egyébként többen visszajátszóként játszottak a diósgyőriektől, többek között Makrai Gábor is, akinek hozzáállásával nem elégedett a csapat vezetőedzője.

Olvastad már?
NB III-ba került a Diósgyőr ünnepelt csatára - Bódog: “Ez nem büntetés, hanem lehetőség”
Makrai Gábornak a harmadosztályban kell bizonyítania, hogy elég jó játékos az NB I-hez. Bódog az NB I-es keretből való kikerülésről, és az elvárt hozzáállásról is beszélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz