Diósgyőr: A győzelem ellenére is nagyon gyenge játékról beszélt az edző - már a Fradira készülnek

A Diósgyőr az utolsó felkészülési mérkőzésen 0-2-ről fordítva 3-2-re legyőzte a Mezőkövesdet, Zoran Zekic azonban nem volt elragadtatva a játéktól.
Privacsek András 2021. január 17., vasárnap 12:26
A Diósgyőr az utolsó felkészülési mérkőzésen 0-2-ről fordítva 3-2-re legyőzte a Mezőkövesdet, Zoran Zekic azonban nem volt elragadtatva a játéktól.
Szerző: Privacsek András 2021. január 17., vasárnap 12:26

A horvát szakvezetőnek főleg az első félidei játékkal voltak komoly gondjai.

- Nem tetszett a mai mérkőzés - kezdte Zoran Zekic a dvtk.eu-nak. - Őszintén szólva az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, nem volt meg a kellő agresszivitás a játékunkban. Nincs sok időnk, gyorsan fel kell ébredni a játékosoknak, ez a teljesítmény kevés. A második félidőre sem mondhatom, hogy tökéletes, mégis sokkal jobban tetszett, mert a végén legalább karaktert mutattak, sokkal inkább csapatnak nézett ki a társaság. Nincs idő panaszkodni, a hátralévő néhány napban meg kell találni a legjobb 11-et, akik eredményesen tudják felvenni a harcot az FTC ellen.

A 2. fordulóból elhalasztott Ferencváros - Diósgyőr mérkőzést január 20-án (szerdán) pótolják.

Olvastad már?
Az edzőfaló Diósgyőr: Öt év alatt mindenki belebukott - van két 0%-os teljesítmény is
A Diósgyőr három nap múlva már tétmérkőzést játszik az NB I-ben. Honlapunk azt vizsgálta, hogy az elmúlt öt év edzői, hogyan rajtoltak a csapat kispadján és aztán milyen teljesítményt nyújtottak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz