A Diósgyőr új fogása: "Van esélyünk, hogy a tabella első felében végezzünk" - a szurkolókról is beszélt

Molnár Gábornak a DVTK-vezetőedző, Feczkó Tamás személye is fontos volt. A támadó szerint sokra lehetnek képesek új csapatával.
Nyikes Zoltán 2020. január 25., szombat 14:03
Molnár Gábornak a DVTK-vezetőedző, Feczkó Tamás személye is fontos volt. A támadó szerint sokra lehetnek képesek új csapatával.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. január 25., szombat 14:03

Hosszas tárgyalások után pénteken vált hivatalossá, hogy Mezőkövesdről Diósgyőrbe teszi át a székhelyét a 25 éves támadó, Molnár Gábor. A DVTK új igazolása az M4 Sport Átigazolások című műsorában beszélt a váltásának körülményeiről és a várakozásairól.

– Teljesen más váltás, mint amikor a Puskás Akadémiához kerültem, hiszen a DVTK-hoz jöttem, ahol fantasztikus szurkolótábor van és remek múlttal rendelkezik. Vártam már régóta ezt a pillanatot borsodi srácként, örülök, hogy itt lehetek. Mindent meg fogok tenni, hogy kiszolgáljam a közönséget és a klubvezetést is, és megháláljam a bizalmat. Mezőkövesdről mindig jó szájízzel jövök el, nincs miért haragudnom sem nekem, sem a klubnak – kezdte a szélsőként és támadóként is bevethető játékos, aki az őszi szezonban csak hat mérkőzésen lépett pályára a sárga-kékeknél. – Ez a szezon nem úgy kezdődött, ahogy terveztem, sajnos így alakult... Részben én is hibás vagyok, de már nem tudunk mit tenni. De örülök, hogy sikerült váltanom, szeretnék minél többet játszani. Szeretek szabadon futballozni, szeretem a szabadságot, szeretek szervezni, bízom benne, hogy megtaláljuk Feczkó Tamással a közös hangot és gólokat tudok rúgni, gólpasszokat tudok adni. Feczkó Tamás személye fontos volt, mert végig kitartott mellettem, hitt bennem és most is hisz bennem. Keresett telefonon mindig és azt sugározta, hogy szüksége van rám, nekem ez önbizalmat adott, nagy lehetőség ez számomra.

Az elhúzódó tárgyalássorozattal kapcsolatban a játékos megjegyezte, hogy a vége felé már nagyon nehezek voltak számára ezek a napok, hiszen szeret futballozni, csapattal edzeni, és azt gondolta, minél hamarabb Diósgyőrbe fog kerülni.

– Sokra lehetünk képesek, van esélyünk, hogy a tabella első felében végezzünk, ezért mi mindent meg fogunk tenni. Reméljük, hogy a szurkolótábor végig ki fog tartani mellettünk, egy nagyon jó csapat van itt, egy nagyon jó közeg, minden adott ahhoz, hogy feljebb menjünk a tabellán – fogalmazta meg reményeit az új csapatával kapcsolatban Molnár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz