Fotó: fradi.hu

Csercseszov az Eb-rutinját is használja a Fradinál: "Sok a hamis pletyka, itt nincsenek titkok"

A második edzőtábort követően a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Szport-Ekszpressznek beszélt a Fradira váró, jövő héten kezdődő első BL-selejtezős párharcról, két orosz játékossal kapcsolatos pletykáról, és arról, mikor vállalhat újra szerepet a hazájában.
Budai László 2022. június 30., csütörtök 15:34
Fotó: fradi.hu
A második edzőtábort követően a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Szport-Ekszpressznek beszélt a Fradira váró, jövő héten kezdődő első BL-selejtezős párharcról, két orosz játékossal kapcsolatos pletykáról, és arról, mikor vállalhat újra szerepet a hazájában.
Szerző: Budai László 2022. június 30., csütörtök 15:34

A kazah Tobol elleni mérkőzésekről

- Nyilvánvaló, hogy hosszú repülőút vár ránk, és a négyórás időeltolódás is befolyásolhatja a mérkőzést. A stábunknak van némi tapasztalata, amit az orosz válogatottban szerzett, amikor a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében először Belgiummal találkoztunk, a következő körben pedig Kazahsztánba mentünk. Tudjuk, hogyan kell alkalmazkodni egy ilyen helyzethez, megbeszéltük a logisztikát, hogy ne hagyjunk ki semmilyen részletet. A 2021-es szezonban a Tobol lett a bajnok, de akkor még más volt az edzője. Azóta rendszert változtattak, és sok új játékost szerződtettek. Igyekszünk az ellenfelet a lehető legjobban megismerni, de nekünk magunknak is megfelelően fel kell készülnünk az összecsapásra.

Ott már javában zajlik a bajnokság, míg a Ferencváros még csak most készül a rajtra, vagyis más a fizikai állapotunk. De ez nem változtat semmin - meg kell oldanunk a problémát.

A Tobol már játszott egy mérkőzést a felújított arénában, ahol már igazi füvön játszott, a pálya a képeken jól is nézett ki. A legfontosabb azonban, hogy mi magunk készen álljunk.

Artyom Dzjuba és Magomed Ozdojev esetleges leigazolásáról

- A média sokat ír Dzjubáról, Ozdojevről és más játékosokról, akiket velem hoznak kapcsolatba - ez érthető, de egyikükkel sem beszéltünk. Aryomot például nem vettük figyelembe, mert a középcsatár pozíciójában megvagyunk. Amikor egy olyan játékos, mint Dzjuba elérhető, rengeteg pletyka kering, de gyakran kiderül, hogy ezek hamisak. Alattam mindketten a válogatott kulcsjátékosai voltak, ezért az újságírók arról számolnak be, hogy a Ferencváros érdeklődik irántuk.

De ha szükségünk van valakire, akkor hivatalosan tárgyalunk, nincsenek titkok.

Az esetleges oroszországi visszatéréséről

- Ezt a kérdést már feltették nekem. A jelenlegi munkámra összpontosítok, igaz, nemrégiben otthon nyaraltam. Miközben dolgozom valahol, nem szoktam egy másik helyről gondolkodni. Jelenleg a Ferencvárosra figyelek, hiszen egy hét múlva a Bajnokok Ligája selejtezője következik. Maga az élet festi a képet, ezért egyelőre ne bocsátkozzunk jóslatokba.

Olvastad már?
Váratlan: A Diósgyőr csapatkapitánya távozik, az NB I-be igazol
A csakfoci.hu is úgy értesült, hogy a Diósgyőr játékosa, Hegedűs János követi csapattársát, Molnár Gábort az NB I-es együtteshez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz