Nemzetközi kupainduló csaphat le az NB I kiesőjének egyik legjobbjára

Eke Uzoma jó eséllyel Kispesten folytathatja pályafutását, azután, hogy a Balmazújváros nem tudott bennmaradni az NB I-ben. A 28 éves nigériai balbekket ugyanakkor a Mezőkövesd is vinné. 
Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 15:40
Eke Uzoma jó eséllyel Kispesten folytathatja pályafutását, azután, hogy a Balmazújváros nem tudott bennmaradni az NB I-ben. A 28 éves nigériai balbekket ugyanakkor a Mezőkövesd is vinné. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 15:40

Bár a Balmazújváros drámai körülmények között búcsúzott az élvonaltól, több meghatározó játékosa is NB I-es maradhat. Köztük lehet az az Eke Uzoma is, aki a csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvédnál folytathatja pályafutását.

A nigériai légiósra ugyan igényt tartanának az újvárosiak is, de mivel az NB II-ben nem játszhatnak külföldiek, kénytelenek lesznek elengedni egyik legjobbjukat. A Mezőkövesd által is csábított balbekk Kispesten újra együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, hiszen Supka Attila volt a trénere Pécsett, amikor először Magyarországra jött még 2012-ben.

A 28 éves Uzoma 2017 nyarán igazolt Balmazújvárosba és mind a 33 mérkőzést végigjátszotta az élvonalban, abszolút meghatározó tagja volt csapatának. A Honvéddal pedig az európai kupaporondon is megmutathatná magát, hiszen a piros-feketék 4. helyükkel kvalifikálták magukat az Európa Ligába.

Olvastad már?
"Mindenki azt akarta, hogy kiessünk az NB I-ből" - a balmazi vezető egyetért edzője kifakadásával
Tiba István, a tulajdonos önkormányzatot képviselő balmazújvárosi vezető közleményben reagált az NB I-ben történtekre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz