"Jó lenne végre tiszta focit játszani Magyarországon" - brutális edzői kifakadás az NB I-ben

A Balmazújváros és a Ferencváros 3-3-as döntetlent játszott egymás ellen az NB I utolsó fordulójában. Mivel a Diósgyőr 2-1-re legyőzte a Videotont, így az újonc balmazújvárosiak kiestek az első osztályból.
Csakfoci Admin 2018. június 2., szombat 22:10
A Balmazújváros és a Ferencváros 3-3-as döntetlent játszott egymás ellen az NB I utolsó fordulójában. Mivel a Diósgyőr 2-1-re legyőzte a Videotont, így az újonc balmazújvárosiak kiestek az első osztályból.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 2., szombat 22:10

A találkozó után a hazaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc nem kertelt az M4 Sportnak adott nyilatkozatában.

A fair play szabályai ellen nagyon súlyosan vétettek csapatok. Azt is tudja mindenki, hogy ki. Egy olyan csapat bent tudott maradni több győzelemmel, amelyet háromszor megvertünk.

Nem jó a bajnokság, rosszak a szabályok, háromszor játszunk egymással, ez marhaság! Nem korrektek a csapatok. Nem akarok többet mondani, mert biztos eltiltanának. Remélem, mindenki tiszta lelkiismerettel fekszik le, aki ezeket a döntéseket meghozta. Meg aki hagyta, hogy így legyen. Mi lenne, ha a Videoton a bajnoki címért játszana és a Vidi a Diósgyőr ellen lépne pályára, én meg felállítanám a Fradi ellen a csapatomat hat ifijátékossal.

Akkor vérig lennének sértve és olvashatnám az újságban, hogy én milyen szar ember vagyok! Most mindenki felteszi a kezét, holnapra meg senki nem fog emlékezni az egészre. Meg lehet nézni, hány ember életét szarták el! Biztos, hogy nem ezen a meccsen múlott, bent lehetett volna maradni máskor is, de jó lenne végre tiszta foci játszani Magyarországon! Tiszta lehet a lelkiismeretünk, de azt kitehetjük az ablakba. Holnapra mindenki elfelejti majd, hogy kik játszottak itt. Majd tapsolunk a Bajnokok Ligájában...

Nézd meg a nyilatkozatot videón is

Olvastad már?
NB I: A 95. percben kellett a bírónak komoly döntést hoznia, íme a jelenet - videó
Óriási izgalmak közepette dőlt el, hogy ki marad bent az NB I-ben. Remek játékvezetői döntésre is szükség volt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz