Az Újpest mellett a Honvédot is megbüntette az MLSZ - eltiltották a Fradi-kedvencet

Összesen 800 ezer forintot fizetnek a csapatok az Újpest-Honvéd bajnoki rangadó után. Szűcs Lajost eltiltották - nem is egy meccsre.
Dudás Gábor 2020. június 9., kedd 17:25
Összesen 800 ezer forintot fizetnek a csapatok az Újpest-Honvéd bajnoki rangadó után. Szűcs Lajost eltiltották - nem is egy meccsre.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 9., kedd 17:25

Mint arról már beszámoltunk, a Budapest Honvéd elleni hétvégi bajnokit követően 500 ezer forintos bírságot rótt ki az Újpestre a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) a közönségből beszűrődő huhogás miatt.

A szövetség határozata szerint a "megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása" miatt is megbírságolt lilák mellett a kispestiek sem úszták meg a keddi fegyelmi tárgyalást. A Honvédot szurkolói részéről történt rendzavarások (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) miatt 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a piros-feketéket az MLSZ.

Ugyancsak döntés született Szűcs Lajos ügyében: a Kaposvár kapusedzője és egykori válogatott hálóőr a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Szűcsöt azután állította ki Farkas Ádám játékvezető a DVSC elleni, múlt pénteki bajnoki mérkőzésen, hogy túlságosan hevesen reklamált.

Olvastad már?
Honvéd-háttér: A kulisszák mögött nyerték meg a Magyar Kupát - rendkívüli értekezlet az elődöntő után
Bár az Újpest ellen több helyzete ellenére hétvégén egygólos vereséget szenvedett a Bp. Honvéd, mégis sikeres héten van túl a piros-fekete klub: övék lett ugyanis 2019/20-as szezon első trófeája, miután szerdán megnyerték a Magyar Kupát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz