Fotó: www.mezokovesdzsory.hu/Huszár Márk

Az NB I dobogósa megegyezett a Vidivel a magyar válogatott játékosról - a Fradival is tárgyalnak

A mostani szezonban kölcsönben lévő Berecz Zsombor maradására nagy esély van Mezőkövesden, miután a borsodiak megegyeztek a MOL Fehérvár FC-vel.
Nyikes Zoltán 2020. május 16., szombat 16:43
Fotó: www.mezokovesdzsory.hu/Huszár Márk
A mostani szezonban kölcsönben lévő Berecz Zsombor maradására nagy esély van Mezőkövesden, miután a borsodiak megegyeztek a MOL Fehérvár FC-vel.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 16., szombat 16:43

Az élvonal harmadik helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC szakmai igazgatója, Tóth László korábban már elárulta, hogy a kölcsönben lévő Berecz Zsombort végleg megszereznék a MOL Fehérvár FC-től, a kövesdiek szakembere pedig ezúttal újabb fejleményekről számolt be a klubhonlapon. Tóth kiemelte, hogy

Berecz átigazolásáról a két klub már megegyezett egymással, a játékos és a borsodi klub között folyamatosan zajlanak az egyeztetések.

Tóth azt is elmondta, hogy pár apróbb dologban szükséges dűlőre jutni, ezt követően az 1-szeres magyar válogatott  középpályás 3 éves szerződést köthet a sárga-kékekkel, majd hozzátette, a klubnak van egy opciója, melyet szeretnének érvényesíteni, amint ebben megállapodás születik, pont kerül az egyezség végére.

A szakmai igazgató bejelentette, hogy Szeles Tamás és Dragoner Filip szerződése június 30-án járt volna le, a két játékos további két évre, 2022. június 30-áig kötelezte el magát az együtteshez, míg Vajda Sándor 2023. június 30-áig írt alá. Danyl Ryabenko meggyőzte a szakmai stábot tehetségéről, így a fiatal hálóőrrel hosszú távú, hároméves szerződést fog kötni a klub.

Silye Erik kölcsönadási szerződése június 30-án jár le, vele kapcsolatban azt mondta a szakember, hogy a Ferencvároshoz még egyéves szerződés köti, az egyeztetések zajlanak, de a két klub elképzelései távol állnak egymástól, viszont a játékos és a borsodi klub között nincsen akadálya a közös folytatásnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz