Az MLSZ egyszerre büntette meg a Fradit, a Honvédot és az Újpestet is

Az MLSZ fegyelmi bizottsága az utolsó idei bajnoki fordulót követően halmozott büntetéssel sújtott több NB I-es klubot is szurkolóik magatartása miatt.
Dudás Gábor 2021. december 21., kedd 20:55
Az MLSZ fegyelmi bizottsága az utolsó idei bajnoki fordulót követően halmozott büntetéssel sújtott több NB I-es klubot is szurkolóik magatartása miatt.
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 21., kedd 20:55

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) december 21-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu keddi híre szerint.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a Honvéd és a ZTE elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak játéktérre dobása és pirotechnikai eszközök ismétlődő használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t, a Mezőkövesd és a DVSC elleni idegenbeli, valamint a Puskás és a DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök ismétlődő használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Honvédot, az Újpest elleni hazai és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a ZTE-t a DVSC és az Újpest elleni hazai és a Honvéd elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Gyirmót – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása) írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Női nagypályás bajnokságok és kupák

Kincses Ernő vezetőedző (Csepel) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB II-es női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szól eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Tóth Krisztián (Nyírbátor) 1, Fehértói Gergő (REAC) 1 és Orgován György Péter (UTE) 4 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Szabó Dávid vezetőedző (Magyar Máltai) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II-es női felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szól eltiltást kapott.

Olvastad már?
Honvéd: Ismét téma volt Horváth Ferenc jövője - ez a döntés született az edzőkérdésről
A csakfoci.hu információi szerint a tavaszi szezonnak is nagy eséllyel Horváth Ferenccel a kispadon fut neki a kispesti együttes.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz