A Loki és az MTK sem nyugodhat meg

Döntetlen lett a Debrecen és az MTK találkozója, így egyik csapat sem tudott nagyon ellépni a kieső helyen álló Diósgyőrtől.
Budai László 2017. április 15., szombat 18:25
Döntetlen lett a Debrecen és az MTK találkozója, így egyik csapat sem tudott nagyon ellépni a kieső helyen álló Diósgyőrtől.
Szerző: Budai László 2017. április 15., szombat 18:25

DVSC-MTK 0-0

Az első félidőben egyértelműen a hazaiak voltak fölényben. Eleinte Szukot próbálták megjátszani a debreceniek, rá azonban láthatóan nagyon vigyáztak a kék-fehérek, és a koreai játékos általában mindig lemaradt néhány centivel a felé érkező labdákról. Ezután áttértek az átlövésekre, Könyves kísérlete alig kerülte el a kaput, míg Osváth bombáját Petkovics védte szépen.

A második játékrészben is inkább a Loki állt közelebb a győzelemhez - egy fejes után kapufája is volt -, de ekkor már nem volt olyan nagy nyomás az MTK-n, amely többször is ki tudott „szabadulni” saját tizenhatosáról. A debreceni helyzetek nem is vezettek eredményre, így igazán egyik csapat sem tudta kihasználni a Diósgyőr vereségét. Mindkét csapat egy-egy ponttal lett gazdagabb, és továbbra sem nyugodhat meg.

ÍGY ÁLL AZ NB I - TABELLA

 
Címkék: #NB I #DVSC #MTK
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz