Fotó: dvsc.hu

A Loki-edző a hazai vereség után: "Az eredmény reális", Kruscic: "Több minden akadályozta a sikerünket" - edzői értékelések

Így értékelték az NB I-es vezetőedzők a 12. forduló hétfői mérkőzéseit, a Mezőkövesd-Újpest (1-0) és a DVSC-Kisvárda (2-3) találkozót.
Budai László 2022. október 24., hétfő 22:37
Fotó: dvsc.hu
Így értékelték az NB I-es vezetőedzők a 12. forduló hétfői mérkőzéseit, a Mezőkövesd-Újpest (1-0) és a DVSC-Kisvárda (2-3) találkozót.
Szerző: Budai László 2022. október 24., hétfő 22:37

NB I, 12. forduló

Mezőkövesd-Újpest 1-0

A mérkőzés összefoglalója

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Nagyon értékes győzelmet arattunk, de azt gondolom, hogy ezt nem kell hangsúlyoznom. Az első félidőben teljesen kiegyenlített mérkőzést láthattunk. A második félidőben a gólunk megszerzése után a győzelem megtartása volt a célunk. El kell ismernem, hogy a szerencse is több esetben velünk volt, de azért állt mellénk, mert mindent megtettünk azért, hogy mellénk álljon.

Milos Kruscic (Újpest): - Csalódottak vagyunk, hiszen elveszítettük ezt a mérkőzést. Több minden akadályozta ma a sikerünket. Első körben az, hogy nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, ezen belül is a befejezéseinkkel volt a baj. A második félidőben is próbáltunk nyomást helyezni a hazaiakra, megpróbáltuk kapott gól nélkül lehozni a találkozót, de a kapott gól után nagyon nehéz volt visszajönnünk.

- Fordulás után volt egy 100%-os ziccerünk, de a helyzetet nem sikerült belőni. Amíg az ilyen helyzetekből nem születik gól, addig nem tudunk eredményesek lenni.

(mezokovesdzsory.hu)

DVSC-Kisvárda 2-3

A mérkőzés összefoglalója

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Gratulálok a Kisvárdának, megérdemelten győzött.

Nem tudtunk megfelelően reagálni a vendégek agresszivitására, nem tudtuk megtartani a labdát, az eredmény reális.

Török László (Kisvárda): - Rosszul kezdődött a meccs számunkra, de így is azt tudtuk játszani, amit megbeszéltünk. Ez eredményre is vezetett. Türelmesek voltunk, jól futballoztunk, ezért voltunk képesek fordítani. (dvsc.hu)

Olvastad már?
Honvéd: Szövetségi kapitány volt és Lengyelországban bajnok is lett Courts utódja - hivatalos
Az 50 éves szakember korábban hosszabb időt töltött a Dinamo Zagrebnél, de megfordult Lengyelországban is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz