A Fradi hosszabbító válogatottja: “Bizonyítani akartam, hogy tudnak még használni”

Sigér Dávid számára az is pluszmotivációt jelentett, hogy tudta, a szezon végén lejár a szerződése.
Budai László 2022. május 14., szombat 9:31
Sigér Dávid számára az is pluszmotivációt jelentett, hogy tudta, a szezon végén lejár a szerződése.
Szerző: Budai László 2022. május 14., szombat 9:31

Súlyos sérülését maga mögött tudva szerződést hosszabbított a Fradi magyar válogatott játékosa, Sigér Dávid. A pályára nemrégiben visszatért középpályás így nyilatkozott maradása kapcsán.

Pluszmotiváció volt, hogy tudtam, lejár a szerződésem. Szerettem volna bizonyítani, hogy egy ilyen sérülésből is úgy épülök fel, annyi idő alatt, amennyi az optimális, hogy láthassák, engem még fognak tudni használni a Ferencvárosban.

Szerencsére március végétől tudtam annyit edzésen is mutatni, hogy ennek is köszönhető, hogy most meg tudtuk hosszabbítani a szerződést - nyilatkozta Sigér a Fradi Médiának.

Sigér a nyári pihenést is edzésekkel képzeli el.

- Túl sokat nem fogok pihenni, mert amiért sikerült megdolgoznom, hogy milyen állóképességben, erőállapotban legyek, azt nem szeretném elveszíteni. Mentálisan jó lesz egy kis környezetváltozás, de közben biztosan végzek majd edzéseket. Lehet, hogy az egyik legtöbb edzést fogom végezni, de semmiképp nem túlhajtva magamat. Szeretnék készen állni arra az időszakra, amikor visszajövünk, és belecsapunk a munkába újra.

Olvastad már?
A Fradiba berobbant új közönségkedvenc: "Tudtam, ha el akarom érni az álmaimat, ezt be kell vállalnom" - interjú
Télen Soroksárról került a Csercseszov vezette Ferencvároshoz. Április közepén lejátszotta első bajnokiját a Fradiban, május elején pedig már bajnoknak és a kupagyőztesnek mondhatta magát. Balhátvéd létére rendkívül hatékony az ellenfelek kapuja előtt is, és csupaszív játéka miatt hamar a szurkolók kedvence lett. Egy erdélyi kis faluból indulva nagy utat tett meg a IX. kerületig. Pászka Lóránd, a csakfocinak adott interjúban beszél a meseszerű karrierjéről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz