NB I: A fővárosi együttesek uralják a forduló válogatottját – itt a csapat

Hét játékost delegálnak a budapesti csapatok a kezdő tizenegybe, valamint a vezetőedző is fővárosi kispadról került be a forduló legjobbjai közé.
Nyikes Zoltán 2019. március 18., hétfő 19:38
Hét játékost delegálnak a budapesti csapatok a kezdő tizenegybe, valamint a vezetőedző is fővárosi kispadról került be a forduló legjobbjai közé.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 18., hétfő 19:38

A 25. forduló csapata

Gróf (Honvéd) – Lovrencsics (FTC), Blazic (FTC), Vinícius (Vidi), Nagy Zs. (Puskás Akadémia) – Gorriarán (FTC), Varga J. (Puskás Akadémia), Sankovic (Újpest) –N'Gog (Honvéd), Szécsi (DVSC), Holender (Honvéd)

Gróf Dávid (Honvéd)

Ezúttal nem volt kiemelkedő teljesítmény a kapuban, Grófnak azonban a második félidőben több alkalommal is akadt tennivalója, ám magabiztosan állta a sarat, olykor bravúrokat is bemutatva.

Lovrencsics Gergő (FTC)

Ezúttal is rengeteget futott, hatékonyan segítette a támadásokat. A 70. percben bombagóllal szerzett vezetést a Fradinak.

Miha Blazic (FTC)

Biztos pontja volt a Fradi védelmének, nem tudták őt átjátszani a Haladás támadói. Jól hozta ki a megszerzett labdákat, amelyeket nagy százalékban pontosan játszott meg.

Paulo Vinícius (Vidi)

A meccs legjobb teljesítményét tőle láthattuk. Hátul magabiztosan látta el a feladatát, míg a pontrúgásoknál rendere előrement és több alkalommal is megnyerte a fejpárbajokat, kevésen múlt a gólszerzés.

Nagy Zsolt (Puskás Akadémia)

Csapata legjobbja volt, remekül oldotta meg a védekező feladatát. Rendre felzárkózott a támadásokhoz, bejöttek a cselei. A második félidő elején a kezéről a hálóba csorgott a labda, amivel egyenlíteni tudtak a felcsútiak.

Fernando Gorriarán (FTC)

Sok párharcot megnyert, nem tudták őt tartani, az esetek többségében csak szabálytalanul lehetett megállítani. Az első félidőben kiharcolt egy 11-est, amit azonban Varga Roland elhibázott. A labdákat 93 százalékban pontosan játszotta meg a támadóharmadban, játékával jelentősen hozzájárult csapata győzelméhez.

Varga József (Puskás Akadémia)

Jól szűrt a középpályán, nagyon hasznosan futballozott. A mérkőzés elején ő szerzett vezetést együttesének.

Bojan Sankovic (Újpest)

Mind az újpesti védelem, mind a középpálya stabilan állt a lábán a Kisvárda ellen, ebben pedig az egyik főszereplő Sankovic volt. A montenegrói középpályás támadásban is hasznos volt, 85 %-os sikeres passzhatékonyságot jegyzett.

David N’Gog (Honvéd)

Veszélyes kettőst alkottak Holenderrel, a francia csatár egy góllal és két gólpasszal járult hozzá a háromgólos sikerhez.

Szécsi Márk (DVSC)

Egy könnyed bokamozdulattal szerzett vezetést a Debrecennek, ami végül győztes találatnak bizonyult. Végig hasznosan futballozott, rendszeresen lekötötte a diósgyőri védők figyelmét.

Holender Filip (Honvéd)

Továbbra is kirobbanó formában van a kispestiek gólzsákja, aki ezúttal két góllal vette ki a részét csapata győzelméből. Az InStat-index alapján pedig az egész forduló legjobb teljesítményét nyújtotta.

A forduló cseréje: Tamás Nándor (Puskás Akadémia)

A 18 éves játékos remekül szállt be a mérkőzés hajrájában, a 91. percben pedig egy kipattanót követően eldöntötte a három pont sorsát.

A forduló edzője: Supka Attila (Budapest Honvéd)

Az elmúlt hetekben bukdácsolt a bajnokságban a Honvéd, valamint a hétközi kupameccsen sem volt meggyőző a játéka, de a hétvégi bajnokira összekapta a csapatát Supka Attila. A Honvéd két kulcsember (Gazdag Dániel, Danilo) távollétében is fontos győzelmet aratott, így továbbra is versenyben van az EL-szereplést jelentő harmadik helyezésért.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz