6 milliós büntetést kapott a Fradi a derbi után - fegyelmi határozatok

A Fegyelmi Bizottság súlyos büntetést szabott ki a Ferencvárosra szurkolóinak megbotránkoztató kifejezéseiért és a pirotechnikai eszközök használatáért.
Csakfoci Admin 2020. október 29., csütörtök 20:09
A Fegyelmi Bizottság súlyos büntetést szabott ki a Ferencvárosra szurkolóinak megbotránkoztató kifejezéseiért és a pirotechnikai eszközök használatáért.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 29., csütörtök 20:09

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága mai ülésén több határozatot hozott, többek között a hétvégi Ferencváros-Újpest derbi kapcsán mindkét klubra szabott ki pénzbüntetést.

NB I

A FEB az FTC - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t szurkolóinak rendzavarásaiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések használata és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközök elműködtetése) és mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 6.000.000 Ft, az Újpestet szurkolóinak  rendzavarásaiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések használata) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a Nyíregyháza – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát szurkolóinak rendzavarásaiért (megbotránkoztató kifejezések használata és pirotechnikai eszközök elműködtetése) 1.100.000 Ft, a DVSC-t szurkolóinak rendzavarásaiért (megbotránkoztató kifejezések használata és pirotechnikai eszközök elműködtetése) 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

A FEB a Majos-Vác  mérkőzéssel kapcsolatban a Vácot  szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök elműködtetése) 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa

Faller András (Bátaszék), Németh Márk (Pécs) és Lipcsei Krisztián(Soroksár) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni,  határozat nélküli eltiltás

Ludánszki Bence (Hódmezővásárhely), Lakatos Kirill Zolta (Tiszafüred) és Molnár János (Dabas-Gyón), Papucsek Barna (Nyíregyháza) 1–1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltás.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz