NB I: Újpesti csapattársakat kapott Lisztes a derbi előtt - itt a forduló válogatottja

Az NB I 28. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. Az Újpest-Ferencváros rangadó előtt a lilák kettő, a Fradi egy játékost delegált a forduló válogatottjába.
Csakfoci.hu 2023. április 24., hétfő 15:16
Az NB I 28. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. Az Újpest-Ferencváros rangadó előtt a lilák kettő, a Fradi egy játékost delegált a forduló válogatottjába.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 24., hétfő 15:16

NB I, a 28. forduló válogatottja

Markek (Puskás Akadémia) - Nagy K. (Kecskemét), Antzoulas (Újpest), Szélpál (Paks), Ormonde-Ottewill (Puskás Akadémia) - Szécsi (DVSC), Puljic (Puskás), Banó-Szabó (Kecskemét) - Horváth K. (Kecskemét), Varga B. (Paks), Gouré (Újpest).

Markek Tamás (Puskás Akadémia)

Több nagy védése is volt, főleg a második félidőben dolgoztatták meg. Előbb Drazic közeli lövését védte bravúrral, majd a hajrában Besirovic löketét is hatástalanította, így elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a felcsútiak otthon tartották a három pontot.

Nagy Krisztián (Kecskemét)

Most is pontosak voltak a beadásai, ha kellett remekül érkezett a kapu elé, egy ilyen szituációt követően szerzett vezetést csapatának három méterről.

Georgios Antzoulas (Újpest)

Jól fogta össze az újpesti védelmet, földön és levegőben is határozott volt, ha kellett, kisegítette a társakat.

Szélpál Norbert (Paks)

Hiba nélkül tette a dolgát, fejjátéka ezúttal is kiemelkedő volt, de a támadásokhoz is bátran felzárkózott.

Brandon Ormonde-Ottewill (Puskás Akadémia)

Rengeteget dolgozott mindkét kapu előtt, sokat futott, a beadásai veszélyesek voltak.

Szécsi Márk (DVSC)

A Loki legjobbja volt a ZTE ellen. Az első félidőben 17 méterről emelt a kapuba, majd a folytatásban is veszélyesen futballozott. A hajrában az ő beívelését követően csúsztatta meg a labdát Babunski, amit Bárány a hálóba vágott.

Jakov Puljic (Puskás Akadémia)

A Puskás legjobbja volt. Az első félidőben adott egy okos gólpasszt Grubernek, majd közvetlenül a szünet előtt 20 méterről tüzelt a bal sarokba.

Banó-Szabó Bence (Kecskemét)

Kiválóan játszott, remekül szolgálta ki a társait, előbb Nagynak, majd Horváthnak adott gólpasszt.

Horváth Krisztofer (Kecskemét)

Ő szerezte a második gólját az újoncnak, miután kilőtte a bal alsót. A folytatásban is aktív volt, nehezen tudták tartani a Vidi védői.

Varga Barnabás (Paks)

Előbb 11-esből, majd pedig átlövésből vette be a Kisvárda kapuját, eldöntve ezzel a meccset. Összesen pedig már 23 találatnál jár.

Fernand Gouré (Újpest)

Komoly mezőnymunkát végzett, jól támadott le az ellenfél térfelén. A 89. percben pedig egy kontra végén hat méterről lőtt a Honvéd kapujába, eldöntve ezzel a mérkőzést és azt is, hogy az Újpestnek a folytatásban aligha lesznek kiesési gondjai.

A forduló cseréje: Lisztes Krisztián (Ferencváros)

Nyerő cserének bizonyult. A beállása után tíz perccel kicselezett három védőt, majd 20 méterről kilőtte a jobb sarkot, három ponthoz juttatva ezzel csapatát.

A forduló edzője: Szabó István (Kecskemét)

Fehérváron is hozták a már tőlük megszokott lendületes támadójátékot. Egy percig sem forgott veszélyben a győzelmük.

Olvastad már?
Sallói újra NB I-es csapatnál vállalhat munkát - itt lehet sportigazgató
A csakfoci.hu információja szerint minden bizonnyal újra Sallói István lesz a ZTE FC sportigazgatója.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz