NB I: Tele van EKL-indulóval az utolsó forduló válogatottja - itt a csapat

Az NB I 33., utolsó fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. Az egyaránt az EKL-selejtezőben induló KTE és DVSC delegálta a legtöbb labdarúgót.
Nyikes Zoltán 2023. május 29., hétfő 16:44
Az NB I 33., utolsó fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. Az egyaránt az EKL-selejtezőben induló KTE és DVSC delegálta a legtöbb labdarúgót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 29., hétfő 16:44

A 33. forduló válogatottja

Piscitelli (Mezőkövesd) – Bese (Fehérvár), Dreskovic (DVSC), Belényesi (KTE) – Lagator (DVSC), Manrique (DVSC), Favorov (Puskás Akadémia), Nikitscher (KTE), Tajti (ZTE) – Meshack (ZTE), Drazic (Mezőkövesd).

Csere: Katona B. (KTE)
Edző: Szabó I. (KTE)

Riccardo Piscitelli (Mezőkövesd)

Ismét végig magabiztos teljesítményt nyújtott, ami megalapozta a kövesdiek bravúrgyőzelmét. A 21. percben Owusu közeli lövését védte lábbal, majd a második félidőben Mercier szabadrúgását tolta ki a léc alól.

Bese Barnabás (Fehérvár)

Remekül oldotta meg a védekező feladatát, többször is jól blokkolta a szélről érkező beadásokat, a 34. percben pedig Novothny elől mentett nagyot egy becsúszással.

Meldin Dreskovic (DVSC)

Stabil pontja volt a védelemnek, jól fogta össze a hátsó sort, amikor pedig pontrúgásoknál előre merészkedett, akkor veszélyesen is játszott. Az első Loki-gólnál például nagyszerűen fejelte át a labdát a hosszúról a gólszerző Lagatorhoz.

Belényesi Csaba (KTE)

Szinte végig jól helyezkedett a védelemben, fontos szereléseket és blokkokat mutatott be, a pontrúgások során pedig hatékony volt a fejjátéka.

Dusan Lagator (DVSC)

Sokat és hasznosan dolgozott a védők előtt, de támadásban is aktív volt, fejjel és lábbal is próbálkozott, a 26. percben pedig vezetést szerzett csapatának egy szöglet után.

Christian Manrique (DVSC)

Nagy mezőnymunkával vetette észre magát a 24 éves játékos, a második félidőben szerzett gólja pedig eldöntötte a három pont sorsát.

Artem Favorov (Puskás Akadémia)

Ezúttal is hatalmas volt a munkabírása, végig robotolta a 90 percet. Többször is közel járt a gólszerzéshez, végül a 94. percben egy szöglet után volt eredményes, ami a három pontot jelentette a PAFC-nak.

Nikitscher Tamás (KTE)

A mezőny legjobbja volt, számos jó passzal segítette a támadásokat, sokat futott és egy szép gólpasszt is kiosztott.

Tajti Mátyás (ZTE)

A ZTE legkreatívabb játékosa volt. A 12. percben a szögletét követően egyenlített csapata, majd a 32. percben egy hatalmas sprint után remekül hozta helyzetbe Némethet, de a 41. percben is "forintos" labdát adott Bedinek.

Meshack Ubochioma (ZTE)

Lendületesen játszott, nehezen tudták szerelni, amikor nála volt a labda. A 13. percben ő volt a legszemfülesebb Tajti szöglete után és közelről egyenlített.

Stefan Drazic (Mezőkövesd)

A borsodiak házi gólkirálya folytatta jó formáját, az első félidő végén labdát szerzett a Fradi térfelén, majd kiharcolt és értékesített egy tizenegyest, ami aztán három pontot is ért. Ezen kívül is rendre aktív volt, több szabadrúgást kiharcolt és veszélyesen játszott.

A forduló edzője: Szabó István (KTE)

Rendkívül harcias és szervezett volt csapata játéka, illetve remekül nyúlt bele a meccsbe, hiszen Katona Bálint győztes gólt jegyzett a becserélését követően három perccel.

A forduló cseréje: Katona Bálint (KTE)

A Kisvárda-specialista harmadszorra is beköszönt a szabolcsiaknak a mostani idényben, ehhez pedig elég volt mindössze három perc a pályára lépését követően. Találata három pontot és második helyezést ért a KTE-nek.

Olvastad már?
Legalább hat új igazolásra készül a Fradi: "Megpróbáltuk, de nem sikerült - a télen hozott játékosok nem váltották be a reményeket"
Kubatov Gábor és Hajnal Tamás a Fradi-fiesztán beszélt a magyar bajnok nyári erősítési terveiről. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz