Fotó: pfla.hu

NB I: Távozik klubjától a topligás csapatokkal szóba hozott magyar játékos - hivatalos

A felcsúti együttes bejelentette, hogy Marius Corbu 112 NB I-es mérkőzést követően távozik a klubtól.
Nyikes Zoltán 2024. június 14., péntek 9:01
Fotó: pfla.hu
A felcsúti együttes bejelentette, hogy Marius Corbu 112 NB I-es mérkőzést követően távozik a klubtól.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 14., péntek 9:01

Péntek reggel a Puskás Akadémia a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy és fél évet követően távozik a klubtól Marius Corbu, aki 17 esztendősen került az akadémiára még 2020 elején, és a következő idényben már stabil helyet tudott kiharcolni magának az első csapatban.

A csángó származású, román-magyar kettős állampolgárságú középpályás összesen 112 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára Puskás-szerelésben, és 12 találat, valamint 9 gólpassz került fel a neve mellé az NB I-ben. Corbu négy szezon alatt két bronzérmet, illetve egy ezüstérmet is ünnepelhetett Hornyák Zsolt együttesével.

Az egyelőre nem derült ki, hogy hol folytatja pályafutását a 22 éves játékos, de korábban már beszámoltunk arról, hogy két topligából is érdeklődnek iránta, valamint hivatalos ajánlatot is kapott már egy holland és egy portugál együttestől.

Olvastad már?
Meglepő váltás: Külföldön kapott munkát Horváth Ferenc, másik magyar edző is lesz mellette - hivatalos
A ciprusi élvonalba feljutott Enosis Neon Paralimniou akadémiájának vezetője lett Horváth Ferenc és Terjék Lajos, akik edzői feladatot is el fognak látni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz