Fotó: honvedfc.hu

Meglepő váltás: Külföldön kapott munkát Horváth Ferenc, másik magyar edző is lesz mellette - hivatalos

A ciprusi élvonalba feljutott Enosis Neon Paralimniou akadémiájának vezetője lett Horváth Ferenc és Terjék Lajos, akik edzői feladatot is el fognak látni.
Nyikes Zoltán 2024. június 14., péntek 8:04
Fotó: honvedfc.hu
A ciprusi élvonalba feljutott Enosis Neon Paralimniou akadémiájának vezetője lett Horváth Ferenc és Terjék Lajos, akik edzői feladatot is el fognak látni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 14., péntek 8:04

Hivatalossá vált, hogy a ciprusi élvonalba feljutott Enosis Neon Paralimniou akadémiáján dolgozik tovább Horváth Ferenc és Terjék Lajos. A klub közleménye azt írja, hogy a két magyar szakember lesz az utánpótlás vezetője, de egyúttal edzői feladataik is lesznek.

A ciprusi klub szurkolói számára legfőképpen Horváth Ferencet kellett csak bemutatni, hiszen Terjék még játékosként is megfordult a Paralimniounál - itthon a Vidiben és az Újpestben játszott -, majd edzőként az elmúlt években is a klub utánpótlásában dolgozott, de vele kapcsolatban még kiemelik, hogy sportigazgatóként is tevékenykedett korábban Dorogon és Esztergomban. Horváthtal kapcsolatban kiemelik, hogy nagyon gazdag önéletrajzzal rendelkezik, labdarúgóként 32-szer volt válogatott, de légiósként is játszott, edzőként pedig patinás magyar kluboknál is tapasztalatot szerzett.

Horváth legutóbb az NB III-as Dunaújváros vezetőedzője volt, azt megelőzően a Honvéd, a Haladás, a Balmazújváros, a Diósgyőr, a Vidi, a Szigetszentmiklós, a Győr, a Paks, a Kecskemét és a Vecsés kispadján is dolgozott.

Olvastad már?
NB II: Meggondolta magát az MLSZ Holender eltiltása kapcsán - ekkora büntetést ér, hogy lefizetést mutogatott a bírónak
Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága öt meccsről négyre módosította Holender Filip eltiltását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz