Fotó: MTK Budapest

NB I: Távozhat az MTK-tól a rutinos középpályás

Khaly Thiamra nem számítanak a budapesti kék-fehéreknél.
Csakfoci.hu 2024. július 10., szerda 15:24
Fotó: MTK Budapest
Khaly Thiamra nem számítanak a budapesti kék-fehéreknél.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 10., szerda 15:24

Bár még egy évig érvényes a szerződése, Khaly Thiam távozhat az MTK-tól, amennyiben megfelelő ajánlatot kap. Az MTK vezetése azért döntött így, mert a játékos posztján több saját nevelésű, felnőtt vagy korosztályos válogatott labdarúgó is a szakmai stáb rendelkezésére áll, és a klub stratégiáját figyelembe véve továbbra is a fiatalokat részesíti előnyben.

A tavaly 20 bajnoki mérkőzésen játszó Thiam ezért nem az MTK első, hanem csak a második csapatával utazott el edzőtáborba, hiszen nemrég teljesen felépült korábbi sérüléséből.

Olvastad már?
Botka őszintén beszélt az edzőket evő Fradi-öltözőről és a jövőjéről is: "Tényleg nem egyszerű közeg a miénk, kár lenne tagadni" - interjú
Botka Endre a Csakfocinak adott interjújában nyíltan mesélt arról, mennyire nehezen éli meg a jelenlegi, családjától szinte végig távol töltendő időszakot. Elárulta, mikor tudja megenni a Fradi-öltöző az aktuális edzőt, elmondta, mit vett észre először Pascal Jansenen, de nem kerülte ki az arab klubok érdeklődésének témáját sem. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz