Fotó: kecskemetite.hu

NB I: Szerződést hosszabbított a Kecskemét alapembere - hivatalos

A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Póczik Dávid 2024. március 28., csütörtök 11:35
Fotó: kecskemetite.hu
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Szerző: Póczik Dávid 2024. március 28., csütörtök 11:35

Szabó Alex és a Kecskemét mindenben megállapodott a közös folytatásról, így a védő új, hosszú távú szerződéssel kötelezte el magát a KTE mellett - írta a klub honlapja.

Szabó az NB II-be feljutó együttes egyik első érkezője volt 2022 nyarán, majd alapember maradt az élvonalban is, ahol már összesen 62 mérkőzésen lépett pályára, ebből 50 alkalommal lila-fehérben bizonyíthatott. Minden sorozatot tekintve már 91 tétmérkőzésen viselhette a KTE mezét, ezeken 6 gól és 2 gólpassz fűződött a nevéhez.

– Nagyon gyorsan sikerült megállapodnunk a folytatásról, örülök, hogy sikerült hosszabbítani. Szeretek itt futballozni, bízom a sikeres, hosszú távú közös jövőben. Emberként és játékosként is nagyon sokat fejlődtem a kecskeméti időszakom alatt, ezért a klubvezetéstől a szakmai stábig mindenkinek köszönettel tartozom, hogy megkaptam a bizalmat. Ennek tükrében könnyű volt meghozni ezt a döntést. Jó helyen vagyok, megbecsülnek, ebből próbálok minél többet visszaadni – mondta a KTE futballistája.

Olvastad már?
Meglepte az ETO kirúgott edzőjét, hogy feljutó helyen köszöntek el tőle: "A riválisoknak ez nyilván szúrta a szemét, ezért kritizáltak" - interjú
Először adott interjút az ETO-tól való távozása után a győriek korábbi spanyol vezetőedzője, Antonio Munoz, aki a csakfoci.hu-nak beszélt a zöld-fehéreknél töltött időszakáról, a légiósok beépítéséről és menesztése körülményeiről is. A 34 éves szakember szűk egy évet töltött a klub kispadján, meglepődött, amikor megvált tőle az egyesület, de a jövőben újra szívesen dolgozna Magyarországon. Munoz kitért arra is, hitt abban a filozófiában, hogy a Győr a külföldieket és a magyar fiatalokat együttesen használja az NB II-ben. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz