Fotó: dvsc.hu

NB I: Magyar utánpótlás-válogatott játékost igazolhat a DAC

A csakfoci.hu információja szerint a legutóbb a DVSC-nél kölcsönben szereplő ETO-középpályás, Tuboly Máté Dunaszerdahelyre kerülhet.
Csakfoci.hu 2024. június 1., szombat 9:17
Fotó: dvsc.hu
A csakfoci.hu információja szerint a legutóbb a DVSC-nél kölcsönben szereplő ETO-középpályás, Tuboly Máté Dunaszerdahelyre kerülhet.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 1., szombat 9:17

Amióta 2022 februárjában Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa megvásárolta az ETO FC-t, a két klub között egyre intenzívebbé váltak a játékosmozgások, sőt legutóbb épp Dunaszerdahelyről érkezett a győriekhez Borbély Balázs vezetőedző, aki az NB II hajrájában százszázalékos mérleggel zárt és feljuttatta a klubot az NB I-be.

A csakfoci.hu információja szerint a nyáron újabb átigazolás jöhet létre az ETO és a DAC között, honlapunk ugyanis úgy értesült, hogy a szlovák élvonalban szereplő együttes jó eséllyel megvásárolhatja a Győrtől az U19-es magyar válogatott középpályást, Tuboly Mátét.

A 19 éves játékos a Solymár, a Hegyvidék UFC, a Vasas és a Győr utánpótlásában is megfordult, a felnőttek között a 2020/21-es idényben mutatkozott be az ETO-ban, amikor is 16 évesen pályára lépett a Vasas elleni NB II-es találkozón. Az azt követő két idényben már jóval több játéklehetőséget kapott, összesen 56 meccset játszott a győrieknél, majd a nemrég véget ért idényt kölcsönben a DVSC-nél töltötte, az NB I-ben 12 alkalommal kapott lehetőséget.

Olvastad már?
A Vidié lehet a nyár nagy hazai fogása: Megveszik az egyik legjobb magyar kapust
A Puskás Akadémiától eddig kölcsönben Fehérváron lévő Tóth Balázs végleg a Vidié lett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz