NB I: Lisztes mellett négy Vidi-játékos is bekerült a forduló válogatottjába - íme, a csapat

Az NB I 17. - egyben utolsó őszi - fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Csakfoci.hu 2023. december 18., hétfő 19:10
Az NB I 17. - egyben utolsó őszi - fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 18., hétfő 19:10

Az NB I 17. fordulójának válogatottja:

Tóth B. (Fehérvár) - Bese (Fehérvár), Aaneba (Ferencváros), Beriashvili (Mezőkövesd), Antonov (MTK) - Nikolov (Kisvárda), Katona M. (Fehérvár), Lisztes (Ferencváros) - Szécsi (DVSC), Ilievski (Kisvárda), Kodro (Fehérvár)

Tóth Balázs (Fehérvár)

Ihletett formában véd a Vidiben, minden fordulóban hozzátesz a csapata eredményességéhez a bravúrjaival. Most is volt több nagy védése, a legnagyobb a második félidő elején, amikor kiütötte Papp közeli csúsztatását.

Bese Barnabás (Fehérvár)

Rengeteget dolgozott. A védekezést és a támadásokat is hatékonyan segítette. Volt egy egészen nagy mentése a saját kapuja előtt.

Ismael Aaneba (Ferencváros)

Hátul kevés dolga akadt a főleg védekező ZTE ellen. Bátran ment előre, egy szöglet utáni lecsorgót vágott a kapuba, amivel kettőre növelte a Fradi előnyét.

Ilia Beriashvili (Mezőkövesd)

Az ő határozott és önfeláldozó játékára is szükség volt ahhoz, hogy a kövesdiek ponttal távozzanak Felcsútról. Bemutatott két nagy mentést is.

Nemanja Antonov (MTK)

A meccs embere volt. Előbb rúgott egy szép gólt éles szögből, majd a 82. percben szögletből adott gólpasszt Véghnek.

Boban Nikolov (Kisvárda)

Kiosztott egy gólpasszt fejjel Ilievskinek, a második félidőben pedig rúgott egy hatalmas gólt 18 méterről, amivel beállította a 4-0-s végeredményt.

Katona Mátyás (Fehérvár)

40 másodperc után már betalált: egy lecsorgó labdát helyezett öt méterről a jobb sarokba. Majd még az első félidőben kihagyhatatlan helyzetbe hozta Kodrót.

Lisztes Krisztián (Ferencváros)

A Fradi legjobbja volt a ZTE ellen. Nem tudták őt tartani. Szünet után ő törte fel az egerszegi védelmet, amely után magabiztosan nyert a címvédő.

Szécsi Márk (DVSC)

A Loki legveszélyesebb játékosa volt Kecskeméten. Az első félidő hosszabbításában egy szép csel után felvarrta a labdát a léc alá.

Mario Ilievski (Kisvárda)

A meccs embere volt az Újpest ellen. Két góljával elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy csapat győzelemmel zárta az évet.

Kenan Kodro (Fehérvár)

Bombaformában futballozta végig az őszi szezont. A Paks ellen szerzett duplájával már 11 gólos, amivel vezeti az NB I góllövőlistáját.

A forduló edzője:

Bartosz Grzelak (Fehérvár)

Látványos, kombinatív támadófutballt játszott a csapata. A második félidő elején a Paks nagyon nyomott, de ezt az időszakot jó védekezéssel és Tóth bravúrjaival sikeresen átvészelték.

A forduló cseréi:

Banó-Szabó Bence (Kecskemét)

Egészen elképesztő sztori az övé. Csaknem öt hónapot kihagyott súlyos sérülése miatt. Az utolsó őszi fordulóban az édesapja becserélte a hajrára, majd öt perccel később egy szép góllal megmentette a csapatát a vereségtől.

Végh Bence (MTK)

Jól szállt be, a hajrában pedig egy szöglet után védhetetlenül fejelt a kapuba, amivel fontos egy ponthoz juttatta csapatát Diósgyőrben.

Az utóbbi időben Nebojsa Vignjevic és Bognár György is kritizálta a fiatalszabályt. Szerinted is felborítja a versenyegyenlőséget, hogy fiatalok pályára küldéséhez van kötve az MLSZ központi támogatása? Kattints és szavazz itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz