Fotó: pfla.hu

NB I: Komoly változások lehetnek a Puskás Akadémia szakmai stábjában - a részletek

Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Csakfoci.hu 2023. június 6., kedd 16:31
Fotó: pfla.hu
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 6., kedd 16:31

Úgy tudjuk, hogy az elmúlt években Hornyák Zsolt munkáját asszisztens edzőként segítő Vanczák Vilmos és Polonkai Attila távozhat a Puskás Akadémia első csapatának szakmai stábjából. Minden bizonnyal azonban az Akadémián maradnak más pozícióban.

Mindkét szakember játékospályafutása végén a Puskás labdarúgója volt, majd azt követően 2018-tól edzőként dolgoztak a felnőtt csapatnál.

Vanczák egy ideig párhuzamosan Gera Zoltán segítőjeként is tevékenykedett az U21-es válogatottnál.

Olvastad már?
Interjú: "Sokan szívesebben láttak volna már a klubon kívül, sok ember vágyik erre a pozícióra" - Hornyák Zsolt a "szupersztár" légiósokról és arról, mikor lehetne bajnok a Puskás
Tudja, hogy sokan pályáztak a helyére, amit megért, hiszen kevés olyan klub van, ahol ilyen nyugodtan lehet alkotni, és ő sem érezné jól magát, ha pár hónap után elküldenék. Fontosabbnak tartja a fiatalok kinevelését, mint az eredmények hajszolását. Ha bajnokok szeretnének lenni, akkor másfajta játékospolitikát kellene folytatniuk, de erről nincs szó. Nem tartja szerencsésnek, ha egy magyar csapatnál a külföldiek a hangadók. Úgy érzi, a sajátos nevelési módszerei beváltak és ezeken nem fog változtatni. A következő szezonra az a terve, hogy a kezdőcsapatban minél magasabb legyen a hazai játékosok aránya, akár még a mostani 40-50 százaléknál is. Interjú Hornyák Zsolttal, a Puskás Akadémia vezetőedzőjével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz