Fotó: mtkbudapest.hu

NB I-es riválistól vásárolt magyar válogatott kerettagot az MTK - hivatalos

Az NB I-be visszajutott MTK kivásárolta szerződéséből a ZTE-nél remekül teljesítő Demjén Patrikot, akivel így hároméves megállapodást kötöttek.
Nyikes Zoltán 2023. június 12., hétfő 15:02
Fotó: mtkbudapest.hu
Az NB I-be visszajutott MTK kivásárolta szerződéséből a ZTE-nél remekül teljesítő Demjén Patrikot, akivel így hároméves megállapodást kötöttek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 12., hétfő 15:02

A magyar válogatott keretébe is meghívott Demjén Patrik visszatér az MTK Budapesthez, miután mindenben sikerült megállapodni vele és klubjával is. A 25 éves kapus átigazolási díjért érkezik - jelentette be a fővárosi együttes a hivatalos oldalán.

Az MTK korábbi akadémistája az elmúlt négy szezont Zalaegerszegen töltötte, ahol stabil pontja volt a ZTE-nek, teljesítményével sokat tett azért, hogy a zalaiak folyamatosan az NB I-ben szerepelhettek, majd néhány hete megnyerték a Magyar Kupát. Demjén az előző szezonban is kiválóan teljesített, így nem meglepő, hogy Marco Rossi meghívta őt a magyar válogatott keretébe.

A sokszoros utánpótlás válogatott kapus jelenleg is a nemzeti együttessel készül az Európa-bajnoki selejtezőkre.A 25 éves kapus az elmúlt négy idényben összesen 126 NB I-es mérkőzésen védett, és 34 alkalommal nem kapott gólt. Tavaly volt egy olyan sorozata, amikor 643 bajnoki percen át maradt érintetlen a hálója - ez klubrekord.

Demjént a fővárosi kék-fehérek kivásárolták élő szerződéséből, a kapus hároméves megállapodást kötött az MTK Budapesttel.

Amint arról másfél hete beszámoltunk: Senkó Zsombor a Diósgyőrből Zalaegerszegre tart, így ő lehet a távozó Demjén utódja a zalai klubnál.

Olvastad már?
Fradi: Fontos átigazolási ügy zárulhat le, hamarosan befuthat a BL-csapat gólerős támadója
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy ugyan még vannak bizonyos részletek, amikről tárgyalnak az anyagiakat illetően, de Pesic minden bizonnyal a Ferencvárosban folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz