Fotó: mezokovesdzsory.hu

NB I-es riválisnál kötött ki a Loki támadója - hivatalos

A Mezőkövesd kedden jelentette be, hogy kölcsönvette a DVSC-től a magyar-amerikai támadót, Kócs-Washburn Eriket.
Csakfoci.hu 2024. február 20., kedd 18:38
Fotó: mezokovesdzsory.hu
A Mezőkövesd kedden jelentette be, hogy kölcsönvette a DVSC-től a magyar-amerikai támadót, Kócs-Washburn Eriket.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 20., kedd 18:38

Kócs-Washburn Erikkel erősítette meg keretét az NB I-ben sereghajtó Mezőkövesd, a 20 éves játékos Debrecenből érkezett kölcsönben Matyóföldre.

Az elsősorban jobb oldali szélső támadóként bevethető amerikai-magyar kettős állampolgárságú labdarúgó a Chicago Edge SC csapatában kezdte a pályafutását, majd az Egyesült Államok első osztályában szereplő Chicago Fire akadémiájára került.

A fiatal játékos 2022. márciusától a klub második csapatában futballozott egészen 2022. november végéig, majd visszakerült a klub akadémiájára. Kócs-Washburn Erik 2023 februárjában a DVSC második együtteséhez szerződött,és a hajdúságiaknál eddig összesen 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken pedig 16 gólt szerzett - derül ki a Mezőkövesd bejelentéséből.

Olvastad már?
Az NB I nagy visszatérője a Vidiről és a kiesésről: "Nehéz volt megélni, hogy bajnoki cím, kupagyőzelem és válogatottság után ott vagyok a nagy semmiben"
Öt évvel ezelőtt még Dibusz Dénessel emlegették egy szinten: bajnok volt, kupagyőztes, válogatott. Aztán megjárta a poklot. Egy súlyos sérülés után kikerült a Vidi kapujából, ahova már nem tudott visszakerülni huzamosabb időre. Kölcsönben szerepelt az NB II-ben, de ott sem sikerült magát újraépítenie. Nyártól a Mezőkövesd kapusa, télen pedig megkapta a lehetőséget, így most újra az NB I-ben bizonyíthat. Interjú Kovácsik Ádámmal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz