Fotó: ujpestfc.hu

NB I: Eldőlt Nebojsa Vignjevic sorsa Újpesten

A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy az 55 éves szerb szakember marad-e a következő szezonra is a lila-fehéreknél.
Csakfoci.hu 2023. május 25., csütörtök 13:53
Fotó: ujpestfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy az 55 éves szerb szakember marad-e a következő szezonra is a lila-fehéreknél.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 25., csütörtök 13:53

A csakfoci.hu információi szerint eldőlt Nebojsa Vignjevic jövője Újpesten. Mint ismert, a csapatot március végén újra átvevő, és az élvonalban simán benntartó szerb szakembernek a szezon végéig szól a szerződése, és kérdéses volt, folytatja-e a munkát a lila-fehéreknél.

A csakfoci.hu úgy tudja, biztossá vált, hogy Vignjevic marad a IV. kerületben, az edző meghosszabbítja szerződését, amit hamarosan hivatalosan is bejelentenek.

Az 55 éves tréner a 24. forduló után tért vissza korábbi állomáshelyére, a csapat akkor a 10. helyen állt, két pontra a kieső helyektől. Azóta az együttes négyszer nyert, kétszer ikszelt, kétszer kikapott, és már a hetedik pozíciót foglalja el. Vignjevicék most szombaton, Debrecenben zárják a szezont.

Olvastad már?
Dupla vagy semmit ajánlott a játékosainak a magyar klubtulajdonos a kiesés elkerüléséhez - “Nem adhatom oda egy sintérnek a csapatot” - interjú
A sokszor edzőket "kivégző" focisták egója, a szurkolók túlzó nyomása és a tulajdonosi türelmetlenség mind hozzájárult ahhoz, hogy a nagymúltú Békéscsaba kiessen az NB II-ből. Kiderült, mekkorát bukott a lila-fehér klub az osztályváltással és az is, mekkorát buktak azok a játékosok, akik vállalták, hogy a kiesés esetén a kéthavi fizetésük jelentős részéről lemondanak. Interjú Barkász Sándorral, a viharsarki klub többségi tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz