Fotó: ujpestfc.hu

NB I: Eldőlt Nebojsa Vignjevic sorsa Újpesten

A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy az 55 éves szerb szakember marad-e a következő szezonra is a lila-fehéreknél.
Csakfoci.hu 2023. május 25., csütörtök 13:53
Fotó: ujpestfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy az 55 éves szerb szakember marad-e a következő szezonra is a lila-fehéreknél.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 25., csütörtök 13:53

A csakfoci.hu információi szerint eldőlt Nebojsa Vignjevic jövője Újpesten. Mint ismert, a csapatot március végén újra átvevő, és az élvonalban simán benntartó szerb szakembernek a szezon végéig szól a szerződése, és kérdéses volt, folytatja-e a munkát a lila-fehéreknél.

A csakfoci.hu úgy tudja, biztossá vált, hogy Vignjevic marad a IV. kerületben, az edző meghosszabbítja szerződését, amit hamarosan hivatalosan is bejelentenek.

Az 55 éves tréner a 24. forduló után tért vissza korábbi állomáshelyére, a csapat akkor a 10. helyen állt, két pontra a kieső helyektől. Azóta az együttes négyszer nyert, kétszer ikszelt, kétszer kikapott, és már a hetedik pozíciót foglalja el. Vignjevicék most szombaton, Debrecenben zárják a szezont.

Olvastad már?
Dupla vagy semmit ajánlott a játékosainak a magyar klubtulajdonos a kiesés elkerüléséhez - “Nem adhatom oda egy sintérnek a csapatot” - interjú
A sokszor edzőket "kivégző" focisták egója, a szurkolók túlzó nyomása és a tulajdonosi türelmetlenség mind hozzájárult ahhoz, hogy a nagymúltú Békéscsaba kiessen az NB II-ből. Kiderült, mekkorát bukott a lila-fehér klub az osztályváltással és az is, mekkorát buktak azok a játékosok, akik vállalták, hogy a kiesés esetén a kéthavi fizetésük jelentős részéről lemondanak. Interjú Barkász Sándorral, a viharsarki klub többségi tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz