Fotó: fradi.hu

NB I: Csercseszov fejében még vannak kérdőjelek, Moniz fiatalokkal megy neki a Fradinak - edzői várakozások

Így várja a két vezetőedző 2023 első tétmeccsét, a Zalaegerszeg-Ferencváros találkozót.
Budai László 2023. január 24., kedd 11:46
Fotó: fradi.hu
Így várja a két vezetőedző 2023 első tétmeccsét, a Zalaegerszeg-Ferencváros találkozót.
Szerző: Budai László 2023. január 24., kedd 11:46

A 2. fordulóból elhalasztott ZTE-Ferencváros mérkőzés pótlásával visszatér az NB I. Így várja 2023 első tétmeccsét a két csapat vezetőedzője, Ricardo Moniz és Sztanyiszlav Csercseszov.

NB I, 2. forduló (elhalasztott mérkőzés)

ZTE-Ferencváros, kedd 18.30

Ricardo Moniz (ZTE): - Fontos lesz a keddi találkozó mindkét csapat számára, szeretnénk jól indítani az évet. Nagyon várjuk, hogy ismét hazai környezetben lépjünk pályára. A keddi edzőmérkőzéseket két különböző csapattal játszottuk végig, dicséret illeti a játékosaimat, mert jó mentalitással léptek pályára, igazi konkurencia van a kezdő tizenegybe kerülésért. A fiatalok domináns szerepet kapnak nálunk, ami fontos a klub filozófiáját tekintve. Jó erőben vagyunk, fitten várjuk a Ferencváros elleni mérkőzést. (ztefc.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - A decemberi, mezőkövesdi napok után január elején újult erővel vetettük bele magunkat a munkába. Tíz napot Spanyolországban, La Nucíában töltöttünk, ahol remek körülmények közepette készülhettünk, három felkészülési mérkőzést is játszottunk. Ezt követően Budapesten folytatódott a felkészülésünk.

A hétfői edzés után még van néhány kérdőjel, hiszen néhányan betegség vagy sérülés miatt nem végezhettek 100 százalékos munkát. Ettől függetlenül készen állunk a folytatásra!

- Emlékszem, a Zalaegerszeg ellen játszottuk az őszi idény egyik utolsó bajnokiját. Hazai pályán szerepeltünk, de nem volt könnyű dolgunk, végül 2-1-re nyertünk. Az ellenfél egy nagyon energikus, agresszív, jó csapat, de ez a magyar ligában játszó legtöbb együttesről elmondható. A célunk természetesen az, hogy győzelemmel kezdjük az évet. (fradi.hu)

Olvastad már?
A Fradi vb-n szereplő játékossal pótolná a topligába tartó Laidounit
A Ferencváros Aissa Laidouni válogatott csapattársa, Ben Romdhane megszerzésével pótolná a minden bizonnyal topligába szerződő középpályást.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
Tovább az összes átigazoláshoz