Fotó: ETO FC Győr

NB I: Az újoncnál írt alá a támadó, aki korábban nagy reményekkel érkezett a Fradiba - hivatalos

A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Csakfoci.hu 2024. június 19., szerda 17:41
Fotó: ETO FC Győr
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 19., szerda 17:41

Néhány éve nagy reményekkel igazolta le a Ferencváros Zeljko Gavricot, aki azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A 23 éves támadó most egy másik NB I-es csapatnál, az ETO FC Győrnél írt alá, ahová Dunaszerdahelyről érkezik - jelentette be az újonc.

- Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok egy ekkora történelemmel bíró klubhoz – mondta Gavrić a klubhonlapon. – Bízom benne, hogy szép eredményeket fogunk elérni a jövőben és stabil csapat leszünk az első osztályban. Célunk, hogy minél előkelőbb helyen végezzünk a tabellán. Úgy gondolom, ehhez megfelelő a csapatunk, mindent meg fogunk tenni, hogy örömet okozzunk a szurkolóinknak! Természetesen magamtól is sokat várok, jó és eredményes játékkal szeretném segíteni az együttest az előttünk álló szezonban.

Olvastad már?
BL-sorsolás: Kiderült, melyik párharc győztese vár majd a Fradira a második selejtezőkörben
A Ferencváros a New Saints (walesi)-Decic (montenegrói) győztesével játszik majd a Bajnokok Ligája selejtezőkörének második fordulójában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz