Fotó: mezokovesdzsory.hu

NB I: A rangadón a fiatal játékos családja lehet, hogy az ellenfélnek szurkol majd - várakozások

Több szempontból is érdekes találkozó várható a Mezőkövesd-Diósgyőr bajnokin.
Budai László 2023. augusztus 5., szombat 14:09
Fotó: mezokovesdzsory.hu
Több szempontból is érdekes találkozó várható a Mezőkövesd-Diósgyőr bajnokin.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 5., szombat 14:09

Mezőkövesd-Diósgyőr bajnokival folytatódik az NB I pénteken megkezdett 2. fordulója. Így várják a főszereplők a találkozót.

Illés Bálint (Mezőkövesd, játékos): - Kettős érzések kavarognak bennem, de ettől függetlenül nagyon várom már a találkozót - kezdte a 18 éves játékos, aki nyáron éppen a DVTK-tól került a riválishoz, ott pedig rögtön gólpasszal indított. - Egy megyei rangadó mindig nagyon fontos mérkőzés és mivel a hétfői bajnokin nem sikerült nyernünk, így még jobban szükségünk van a három pontra. Az eddigi életem nagy részét a Diósgyőrnél töltöttem. Sokat tapasztalhattam ott és jó emlékekkel gazdagodtam, azonban ezzel nem szeretnék foglalkozni, hiszen kizárólag a mérkőzésre és természetesen a három pontra szeretnék fókuszálni.

Miskolcon nőttem fel, az egész családom ott él és mindegyikük nagy Diósgyőr-szurkoló. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy szombaton kinek fognak szurkolni.

- Egy jó iramú, pörgős, de egyben jó hangulatú mérkőzésre számítok, amin biztosan teltház lesz, hiszen egy megyei rangadóról van szó. Abszolút győzelmet várok a csapattól és bízom benne, hogy egy színvonalas, gólokban gazdag mérkőzést láthatnak majd a szurkolók és a tv-nézők. (mezokovesdzsory.hu)

Bitok Stephen (Diósgyőr, játékos): - Egyértelműen győzelmet várok a mérkőzéstől! Vereséggel kezdtük a bajnokságot, így még fontosabb, hogy nyerni tudjunk a következő fordulóban. Úgy kell készülni, hogy nemcsak a meccsre, hanem a győzelemre koncentrálunk. Hiszek benne, hogy három ponttal térünk haza. (dvtk.eu)

Olvastad már?
NB I: Hatalmas az érdeklődés, telt házat várnak a hétvége megyei rangadójára
Telt ház várható a Mezőkövesd-DVTK NB I-es bajnokin a 2. fordulóban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz