NB I: A korábbi Vidi-tréner irányítja a dobogós fehérváriakat a forduló válogatottjában - íme, a legjobb 11

Az NB I 15. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Csakfoci.hu 2023. december 4., hétfő 18:42
Az NB I 15. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 4., hétfő 18:42

Az OTP Bank Liga 15. fordulója:

Tóth B. (Fehérvár) - Bese (Fehérvár), Hej (MTK), Pillár (Mezőkövesd), Lenzsér (Paks), Antonov (MTK) - Mim (ZTE), Ötvös (Kisvárda), Papp (Paks), Christensen (Fehérvár) - Kodro (Fehérvár)

Tóth Balázs (Fehérvár)

Magabiztosan állt a kapuban volt csapata ellen. Az első félidő közepén 1-0-s Vidi-vezetésnél kivédte Plsek 11-esét, a hajrában pedig Levi veszélyes szabadrúgását hatástalanította. A mérkőzés után az is kiderült, ő tanácsolta Kodrónak, hogy középre rúgja a 11-est Markeknek, ami bevált.

Bese Barnabás (Fehérvár)

Nagyon megbízható produkciót nyújt sorozatban. Védekezésben és támadásban is kimagaslott, rendre jól sikerültek az ütempasszai.

Hej Viktor (MTK)

Nagy munkát végzett a védelemben a rendkívül sáros, mély talajú pályán. Nem tudták őt átjátszani a kecskeméti támadók, a párharcai jelentős részét megnyerte.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)

Végig maximálisan koncentrálnia kellett a szinte végig egykapuzó Fradi ellen. Az ő játéka is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Kövesd nem kapott gólt a Groupama Arénában.

Lenzsér Bence (Paks)

Ezúttal is hozta a tőle már megszokott átlagon felüli védőmunkát, emellett kiharcolt egy 11-est, amit Könyves értékesített.

Nemanja Antonov (MTK)

A nehéz talajon is szinte hiba nélkül tette a dolgát. Két 11-est is magabiztosan értékesített, amivel a vendégek nyerőembere lett Kecskeméten.

Mim Gergely (ZTE)

Nálunk ő a forduló játékosa. Tíz perc alatt eldöntötte a Diósgyőr elleni mérkőzést: Előbb éles szögből a léc alá bombázott, majd pedig a hosszú sarkot lőtte ki.

Ötvös Bence (Kisvárda)

Jó labdái voltak, bejöttek a cselei. Az első félidő hosszabbításában 50 méterről kapura ívelte a labdát, ami a felső lécen csattan. Ha bemegy, az év gólja.

Papp Kristóf (Paks)

Kiválóan szűrt, pontosan passzolt. Volt egy egészen zseniális csele az alapvonalnál, középre adása után azonban Hahn a kapusba lőtte a labdát.

Tobias Christensen (Fehérvár)

Kiváló meccset játszott a norvég középpályás. Először adott egy gólpasszt Kodrónak, nem sokkal később pedig lőtt egy szép gólt 15 méterről.

Kenan Kodro (Fehérvár)

Ahogy a Vidi, úgy ő is remek formában van az elmúlt hetekben. Duplájával holtversenyben vezeti az NB I góllövőlistáját.

A forduló edzője: Márton Gábor (ZTE)

Az első félidőben érezhető volt, hogy a védekezésre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Szünet után azonban több szép támadást vezettek és megérdemelten nyertek Miskolcon.

A forduló cseréje: Ubochioma Meshack (ZTE)

Jól szállt be. A 93. percben egy 18 méteres lövéssel ő alakította ki a 3-0-s végeredményt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz