Fotó: kecskemetite.hu

NB I: A Fradi visszatérő kölcsönjátékosa új igazolással ér fel a dobogósnak

Még nincs 100 százalékos állapotban, de a tavaszi szezonban már a Kecskemét segítségére lehet a tavaly nyáron a Fraditól kölcsönvett Katona Máté.
Budai László 2023. január 21., szombat 11:00
Fotó: kecskemetite.hu
Még nincs 100 százalékos állapotban, de a tavaszi szezonban már a Kecskemét segítségére lehet a tavaly nyáron a Fraditól kölcsönvett Katona Máté.
Szerző: Budai László 2023. január 21., szombat 11:00

Szinte egy új igazolással felérő erősítéssel bővült a Kecskemét kerete, hiszen hosszú rehabilitációt követően újra a többiekkel edzhet a középpályán, illetve a védelem jobb oldalán is bevethető Katona Máté. A Ferencvárostól tavaly nyáron kölcsönbe érkező játékos őszi idénye nagyon pechesen alakult, ám már csak előre tekint.

- A közelítőizmom szakadt le a szeméremcsontról, amit vissza is kellett varrni. A műtétre Finnországban került sor, ennek szervezésében a Ferencváros is segített, amit ezúton is köszönök. A műtét után egy hosszú rehabilitációs folyamat várt rám, amelyen szerencsére túl vagyok. Nagyon nehéz időszak volt, főleg az elején teltek rendkívül lassan a napok, mert nem csinálhattam tulajdonképpen semmit. Lassú folyamat volt tehát a rehabilitáció, de az hatalmas pozitívum volt, hogy a srácok közben folyamatosan hozták az eredményeket. A sok negatívum mellett tehát azért volt okom az örömre.

Bízom benne, hogy ezt tovább folytatjuk, velem a sorban. Nem vagyok még olyan állapotban, mint a sérülésem előtt, ez a három hónapos kihagyás még érezhető, de azon dolgozom most már, hogy ez minél hamarabb eltűnjön. Remélem, hogy ez az év már teljesen másként alakul számomra, mint az előző. A legfontosabb, hogy egészséges legyek, elkerüljenek a sérülések, s ha ez megvan, akkor minél többet segítsek a csapatnak

- nyilatkozta Katona Máté a kecskeméti klubhonlapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz