Nagyon úgy tűnik, hogy szabályos góltól fosztották meg a DAC-ot a rangadón - videó

A legtöbb kameraállásból úgy tűnik, hogy áthaladt a gólvonalon a DAC-játékos lövése, a játékvezető azonban nem így látta a történteket.
Nyikes Zoltán 2021. március 22., hétfő 18:56
A legtöbb kameraállásból úgy tűnik, hogy áthaladt a gólvonalon a DAC-játékos lövése, a játékvezető azonban nem így látta a történteket.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 22., hétfő 18:56

Mint ismert, a DAC egy 94. percben kapott góllal végül 3-2-re kikapott a Nagyszombat otthonában a szlovák bajnokság rájátszásának második fordulójában.

A dunaszerdahelyi klubhonlap által közzétett videóból azonban kiderül, hogy egy alkalommal nem feltétlenül csak a játékosokon múlt a gólszerzés, a 9. percben ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy Dominik Kruzliak lövését a gólvonalon túlról rúgta ki a korábbi NB I-es kapus, Lubos Kamenár, a játékvezető és a segítői azonban nem ítéltek gólt.

Íme, a jelenet

Olvastad már?
Edzőváltás Győrben: Korábbi NB I-es szakember érkezett Csató helyére - hivatalos
Már nem Csató Sándor irányítja a másodosztály 11. helyén álló együttest.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Tovább az összes átigazoláshoz