Az elmúlt fordulók eredménytelensége, illetve a mutatott játék miatt a másodosztályban szereplő ETO FC Győr vezetősége és Csató Sándor közös megegyezéssel szerződést bontottak – jelentette be hétfő délután a győri klubhonlap.

A közlemény meg is nevezte az utódot: a keddi naptól már dr. Dobos Barna irányítja a csapatot, szerződése 2022.06.30-ig szól.

A klubhonlap kiemeli, az új edző legfontosabb feladata, hogy a 2020/21-es szezon hátralévő kilenc mérkőzésén felmérje azt, hogy kik azok a játékosok, akikre a következő szezonban is lehet számítani, illetve megtalálja azokat a hiányposztokat, ahova a nyáron célzottan tud igazolni az NB II-es klub.

– Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagymúltú, tradicionális klubhoz kerültem. A következő időszak feladata a csapat felmérése és a jövőévi keret összeállítása ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a klub, mint amit az elmúlt években sikerült – mondta az eto.hu-nak Dobos, aki legutóbb a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál dolgozott, korábban pedig megfordult Zalaegerszegen és Dunaújvárosban is.