Fotó: mezokovesd.hu

Nagyértékű lopás az NB I-es csapatnál - elfogták az elkövetőket

Több mint félmillió forint értékben loptak el többek között sportruházati és műszaki cikkeket a kövesdi csapat egyik raktárhelyiségéből.
Nyikes Zoltán 2023. július 6., csütörtök 19:33
Fotó: mezokovesd.hu
Több mint félmillió forint értékben loptak el többek között sportruházati és műszaki cikkeket a kövesdi csapat egyik raktárhelyiségéből.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 6., csütörtök 19:33

Elfogták azt a két helyi elkövetőt, akik több mint 600 ezer forint értékben tulajdonítottak el egyebek mellett sportruházati és műszaki cikkeket a Mezőkövesd Zsóry FC egyik raktárhelyiségéből - tudta meg a mezokovesd.hu a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság sajtóközleményéből.

A Rendőrkapitányság nyomozói azonosítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 16 és egy 44 éves helyi férfit, akik június elején a klub egyik raktárhelyiségként használt épületébe törtek be és onnan jelentős értékben tulajdonítottak el használati tárgyakat, melyek döntő részét a férfiak otthonában lefoglalták.

Az ügyben nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Olvastad már?
Közeleg a Fradi BL-rajtja: Csercseszovnak kemény döntést kellett meghoznia
Megnéztük, hogy különböző okok miatt ki lehet rajta és ki maradhat ki a Ferencváros BL-keretéből, amelyet csütörtök éjfélig kellett leadni az UEFA felé az első selejtezőkörös párharcra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz