Fotó: puskasakademia.hu

Nagy Zsolt: "A DVSC-ultráknak köszönöm, hiszen anyukámat »éltették«, de utána szerencsére tudtam nekik még egy gólt rúgni"

A Puskás Akadémia duplázó szélsője még egy debreceni piros lapot is hiányolt.
Nyikes Zoltán 2024. május 18., szombat 22:33
Fotó: puskasakademia.hu
A Puskás Akadémia duplázó szélsője még egy debreceni piros lapot is hiányolt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 18., szombat 22:33

Az NB I 33. fordulójának szombati játéknapján a Puskás Akadémia magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a 70 percet emberhátrányban játszó Debreceni VSC ellen, ezzel Hornyák Zsolt csapata megszerezte a harmadik helyet. A felcsútiak három pontjából oroszlánrészt vállalt a magyar válogatott Eb-keretébe is meghívott Nagy Zsolt, aki két gólt lőtt, ezzel pedig kilenc találattal zárta az idényt.

– Félig szomorúan jöttem le a pályáról, hiszen azt mondták, hogy 1-0 a Vidinek. Nagyon izgatottan néztük a végjátékot, nagyon örülünk, most jön az ünneplés mondta az M4-nek Nagy. – Nagyon sokat tettünk ezért a győzelemért, vagy most itt tavasszal azért, hogy odaérjünk. Egyszer kell ott lenni a harmadik helyen, pont a legjobbkor, hiszen egyszer sem voltunk harmadikok az egész szezon során, úgyhogy nagyon örülök ennek, és hogy nyert a csapat az utolsó mérkőzésen. A 11-es és a piros lap mindent eldöntött, de szerintem elmaradt még egy piros lap, nagyon fáj is a lábam, rátartott nagyon Tuboly Máté. Nagyon jól kezdtük a meccset, az akaratunkat ráerőltettük a Debrecenre, alig jöttek át a félpályán, meg tudtuk akadályozni a jó támadójátékukat és meg tudtuk törni a védelmüket, rúgtunk négy gólt, ez hihetetlen itthon.

A magyar válogatott játékost arról a szituációról is kérdezték, amikor a bokáját kellett ápolni a 34. percben Tuboly szabálytalanságát követően.

– Nem fordult alá, a taposás fájt inkább, de szerencsére jegelték és jobb lett. Fájt, de tudtam folytatni a játékot. A DVSC-ultráknak köszönöm, hiszen anyukámat "éltették", de utána szerencsére tudtam nekik még egy gólt rúgni, nagyon örülök neki

– szúrt oda az ellenfélnek a 30 éves szélső.

Olvastad már?
Grzelak: "Kellemes éjszakát kívánok a bírónak, nekem biztosan nem lesz az", Hornyák: "A bronzérem jó kezekben van" – edzői értékelések
Az NB I 33. fordulójának szombati játéknapján három mérkőzést rendeztek, így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz