Fotó: mtkbudapest.hu

MTK: NB I-es csapattól érkezett jól ismert védő - hivatalos

Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Nyikes Zoltán 2023. február 3., péntek 19:35
Fotó: mtkbudapest.hu
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 3., péntek 19:35

Az MTK Budapest védőjére, Nagy Zsomborra műtét és hosszabb kihagyás vár, a klub vezetése pedig a kialakult helyzetre való tekintettel gyorsan lépett, és szerződtette a Mezőkövesdtől a baloldali védőt, Vadnai Dánielt.

Vadnai Dániel a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje, az MTK színeiben debütált az élvonalban, első időszakában közel tíz évet töltött el a klubnál. Tagja volt a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett együttesnek. Később ismét magyar bajnok lett, immáron a DVSC színeiben - mindkét klub színeiben szerepelt nemzetközi kupamérkőzéseken. Később két és fél szezonon át ismét az MTK-t erősítette, majd Mezőkövesdre igazolt, onnan tért vissza most a Hungária körútra.

A ballábas játékos több poszton, így a védelem bal oldalán, illetve a középpályán is bevethető. Komoly rutinnal rendelkezik, hiszen több mint 300 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt pályafutása során - írja róla az mtkbudapest.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz