Fotó: MTK Budapest

MTK: Még a héten megműtik Futács Márkó térdét

A 32 éves játékos az őszi idény második felében sérülés miatt nem volt bevethető - most az MTK Budapest orvosi stábjával egyeztetve végül a műtét mellett döntött.
admin 2023. január 10., kedd 20:55
Fotó: MTK Budapest
A 32 éves játékos az őszi idény második felében sérülés miatt nem volt bevethető - most az MTK Budapest orvosi stábjával egyeztetve végül a műtét mellett döntött.
Szerző: admin 2023. január 10., kedd 20:55

Futács Márkó az MTK Budapest korábbi magyar válogatott játékosa az őszi idény második felét kénytelen volt kihagyni sérülés miatt. Hamarosan kés alá is fekszik a rutinos támadó.

- Márkó térdében egy ideje meniszkusz ciszta található. A játékos az elmúlt időszakban a konzervatív kezelést preferálta, és úgy tűnt, a tömlő rendszeres leszívása megoldhatja a problémákat. Fájdalmak nélkül kezdhette meg a felkészülést, és utazott el az edzőtáborba, azonban a teljes terhelés mellett ismét jelentkeztek a panaszai. Tekintettel arra, hogy ezek nem szűntek meg, az orvosi stábbal egyeztetve úgy döntött, hogy aláveti magát a műtétnek. Márkó ennek érdekében hétfőn el is hagyta az edzőtábort, így már a héten sor kerül a beavatkozásra. Felépülése 4-6 hetet vehet igénybe - olvashatóak az MTK hivatalos oldalán Dr. Dreissiger Imre csapatorvos szavai.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz