Moniz: "Most már 90 percig tudunk sprintelni"; Kuttor: "Megérdemelten jutott tovább a ZTE" - értékelések

Így látta a két szakvezető, Kuttor Attila és Ricardo Moniz a keddi Mezőkövesd-ZTE MOL Magyar Kupa-negyeddöntőt (1-4).
Dudás Gábor 2023. március 1., szerda 8:27
Így látta a két szakvezető, Kuttor Attila és Ricardo Moniz a keddi Mezőkövesd-ZTE MOL Magyar Kupa-negyeddöntőt (1-4).
Szerző: Dudás Gábor 2023. március 1., szerda 8:27

MOL MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ:

Mezőkövesd - ZTE 1-4 (Molnár G. 70., ill. Sankovic 23., Tajti 74., Ikoba 88., Huszti A. 90.)

Mezőkövesd: Tordai - Zahary (Kállai K., 79.), Beriashvili, Lukic, Vajda - Brtan (Karnickij, 83.), Babunski (Filip, 64.) - Ephestion (Bobál G., 79.), Molnár G., Besirovic (Cseri, 64.) - Drazic

ZTE: Demjén - Lesjak, Mocsi, Csóka, Gergényi - Sankovic, Tajti, Szendrei - Szalay (Huszti A., 82.), Ikoba, Mim (Meschack, 73.)

Bővebben itt!

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Azért vagyunk ennyien a keretben, mert egy héten 3 mérkőzésnél mindenkire szükség van. A játékban már az első félidőben is összeszedtük magunkat. Kicsit langyosan kezdtük a mérkőzést, de utána sikerült rendeznünk a sorokat, második félidőben már mentalitásban is. Ettől függetlenül gratulálunk a Zalaegerszegnek és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban, mert a ZTE jobban használta ki a helyzeteit. Nekünk is megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, vagy menjünk az egyenlítésért, de a jobb helyzetkihasználás miatt megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnos 1-1-nél megvolt az esélyünk a vezetésre, ezzel nem éltünk, utána pedig egy egyéni akcióból kaptunk egy második gólt. Az egyenlítésre ezután is megvolt az esélyünk, de két kontrából bebiztosították a győzelmet. Mindig mondjuk, hogy megpróbáljuk az adott mérkőzésen a maximumot kihozni magunkból, most is kitettük a pályára, amit tudtunk, ma ez ennyire volt elég. (M4 Sport)

Ricardo Moniz (ZTE): - Volt egy eléggé vékony válaszvonal az elején. Megvolt az 1-0, de utána úgy érzem, hogy egy kicsit visszaestünk. Pedig azt gondolom, hogy a 100%-os támadás az egyben a legjobb védekezés is tulajdonképpen. Meglehetett volna a 2-0 Ikoba fejesénél, ami aztán végül kimaradt, és utána jött az egyenlítés. Már a Fehérvár elleni meccsből is egy nagyon nagy lendületet kaptunk, és nagyon nagy erényünk az, hogy most már 90 percig tudunk sprintelni, ennek meg is van az eredménye. És aminek a legjobban annak örültem, az az, hogy megvolt a kreativitás, Tajtinál, Ikobánál, Husztinál is, ez volt a jellemző a ma bemutatott játékunkra. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz