Fotó: MTI

MOL Magyar Kupa: Itt vannak a kezdők - telt ház a döntőn

Ahogy az már korábban kiderült, a kupasorozatban végig védő Varga Ádám áll a kapuban a fináléban is a Ferencvárosban. Komolyabb meglepetés egyik csapat 11-ében sincs. 
Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 18:18
Fotó: MTI
Ahogy az már korábban kiderült, a kupasorozatban végig védő Varga Ádám áll a kapuban a fináléban is a Ferencvárosban. Komolyabb meglepetés egyik csapat 11-ében sincs. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 18:18

A két csapat ezzel a kezdővel áll fel a MOL Magyar Kupa döntőjére, amely 19:30-kor kezdődik a Puskás Arénában:

Paks: Szappanos - Vas, Kinyik, Lenzsér, Szabó J. - Osváth, Vécsei, Papp, Windecker - Könyves, Hahn

Ferencváros: Varga Á - Botka, Abena, Cissé, Civic - Ben Romdhan, Abu Fani, Maiga - Marquinhos, Varga B., Traoré

Minden eddigi rekordot megdöntött a MOL Magyar Kupa: soha még ennyien nem voltak kíváncsiak a döntő viadalra az idén 111 éves kupasorozat történelmében. Ma este a Paks és a Ferencváros csap össze a Puskás Aréna gyepén, az eddig értékesített jegyek száma alapján telt ház előtt. Az elkötelezett futballrajongók a jegyértékesítés kezdete után szinte azonnal elkapkodták a belépőket.

A kupadöntőt övező ekkora érdeklődés érthető. Az 1909-ben induló és 2020 óta MOL Magyar Kupa néven futó sorozatot 24-szer a Ferencváros nyerte, ezzel a legsikeresebb csapat címét is kiérdemelte. A történelem pedig úgy tűnik ismétli önmagát, hiszen két éve, a 2022-es fináléban is ugyanez a két klub mérkőzött meg egymással, ami akkor a Fradi 3-0 győzelmével ért véget.

A Puskás Aréna nézői azon a döntőn majdnem 40 ezren voltak, a mostani jegyeladások alapján pedig a 2024-es döntő még ezt is túl fogja szárnyalni, a szervezők telt házra számítanak.

Olvastad már?
A Paks vagy a Fradi nyeri a Magyar Kupát? - így vélekednek a Csakfoci-olvasók
A Csakfoci-olvasók 66 százaléka szerint a Ferencváros nyeri a 2024-es Magyar Kupát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz