Fotó: fradi.hu

MLSZ: "Egészségre, biztonságra reális veszélyt jelentő cselekmény" - a Fradit ötször is megbüntették a szurkolói miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) a május 2-i ülésén a Fradit, a DVSC-t, az Újpestet, a Honvédot és a Pécset is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
Nyikes Zoltán 2024. május 3., péntek 9:47
Fotó: fradi.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) a május 2-i ülésén a Fradit, a DVSC-t, az Újpestet, a Honvédot és a Pécset is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 3., péntek 9:47

A FEB összevont eljárás alapján öt mérkőzés miatt is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a Ferencvárost. A bizottság a Paks, Diósgyőr és Kisvárda elleni hazai, valamint a Mezőkövesd és a ZTE elleni idegenbeli mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekmények (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak elzárt területre történt bedobása, konkrét személyek szidalmazása, megbotránkoztató, sértő felirat kihelyezése, pirotechnikai eszköz használata, valamint egészségre, biztonságra reális veszélyt jelentő cselekmény elkövetése) miatt döntött így a határozat szerint - írja az mlsz.hu.

Szintén fizetnie kell a DVSC-nek a Kisvárda és a Diósgyőr elleni idegenbeli mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása), valamint az Újpestnek a ZTE elleni hazai és a Paks elleni idegenbeli mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személy szidalmazása és pirotechnikai eszközök használata).

A másodosztályú csapatok közül a Honvédot és a Pécsi MFC-t is pénzbüntetés megfizetésére kötelezték az egymás elleni találkozón történt szurkolói magatartás miatt.

Olvastad már?
Újabb magyar alapember jövőjéről hoztak fontos döntést Diósgyőrben
Honlapunk úgy értesült, hogy Gera Dániellel megállapodott a DVTK a hosszabbításról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz