Fotó: dvsc.hu

MLSZ: A Loki két bajnoki miatt is fizethet; NB II-es rangadón csapott le a fegyelmi bizottság

A Haladás–Pécs NB II-es mérkőzésen mindkét együttest megbüntette az MLSZ.
Csakfoci.hu 2023. március 31., péntek 14:04
Fotó: dvsc.hu
A Haladás–Pécs NB II-es mérkőzésen mindkét együttest megbüntette az MLSZ.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 31., péntek 14:04

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 30-i ülésén az alábbi határozatokat hozta, az mlsz.hu híre szerint.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján a DVSC-t, az FTC elleni hazai és a Kisvárda elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszköz használata és szurkolóinak elzárt területre történt bejutása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Vasast, a Kisvárda elleni hazai és a MOL Fehérvár elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a Haladás–Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezés bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás–Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvastad már?
Portugáliából igazolt magyar játékost az NB II-es csapat - hivatalos
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz