Miriuta 1 év alatt másodszor távozik ugyanattól a csapattól - ebbe bukott bele

Menesztette a román élvonalbeli FC Hermannstadt Miriuta Vasilét. A vezetőséggel állítólag megromló viszonyba kerülő tréner egy éven belül másodszor áll fel a nagyszebeni kispadról.
Dudás Gábor 2020. június 14., vasárnap 15:20
Menesztette a román élvonalbeli FC Hermannstadt Miriuta Vasilét. A vezetőséggel állítólag megromló viszonyba kerülő tréner egy éven belül másodszor áll fel a nagyszebeni kispadról.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 14., vasárnap 15:20

Miriuta Vasile fél éve vette át újra a nagyszebeni csapat irányítását és az eddigi nyolc mérkőzésén egy győzelmet, négy döntetlent és három vereséget könyvelhetett el. A korábbi magyar válogatott középpályás egy éve hagyta el elősként először a klubot, akkor lett a Kisvárda vezetőedzője, de októberben menesztették is az NB I-es alakulattól, méghozzá egészen rendhagyó módon, illetve kommentárokkal kísérve.

Az FC Hermannstadt kispadján már tavaly is ült a tréner, akkor azonban végül a várdaiakat választotta. A romániai klubcsapat az év elején ismét bizalmat szavazott a szakembernek, ám az új vezetőség és az edző viszony a hírek szerint alaposan megromlott, méghozzá amiatt, hogy Miriuta szerette volna, ha bennmaradás esetén automatikusan egy évvel meghosszabbítják az idény végén lejáró szerződését, felettesei azonban csak a augusztusig képzelték el vele a folytatást - írja az erdelysport.hu. A gsp.ro szerint az is ellehetetlenítette a felek közös munkáját, hogy Miriutának öthavi bérével is tartozik a klub.

Végül a Sepsi OSK elleni 1-1 lett az utolsó meccse az alsóházi rájátszás 3. helyén álló klubnál. Miriuta az elmúlt 3 évben öt csapat kispadján is megfordult, az FC Hermannstadtén pedig ugye már másodszor. A nagyszebeniek egyébként sok sikert kívántak neki további pályafutásához.

Sepsi OSK - FC Hermannstadt 1-1:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Vancsa Zalán
A magyar válogatott Eb-keretébe is bekerült Vancsa Zalán klubjánál, a Lommelnél kezdte el a felkészülést, de az egyelőre kérdéses, melyik csapatban folytatja pályafutását a fiatal támadó.
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Tovább az összes átigazoláshoz