Fotó: eto.hu

Méltatlan magatartása miatt büntette játékosát az ETO: "Meggondolatlanul viselkedtem" - közlemény

A győriek továbbra is fokozott hangsúlyt fektetnek a kerethez tartozó futballisták mérkőzés alatt és után tanúsított magatartására.
Budai László 2023. május 4., csütörtök 11:07
Fotó: eto.hu
A győriek továbbra is fokozott hangsúlyt fektetnek a kerethez tartozó futballisták mérkőzés alatt és után tanúsított magatartására.
Szerző: Budai László 2023. május 4., csütörtök 11:07

A legutóbbi, Mosonmagyaróvár-ETO FC NB II-es bajnoki mérkőzést követően a győri egyesület büntetést szabott ki a csapat játékosára, Szendrei Ákosra - számolt be róla közleményében a klub.

Az ETO FC profi játékoshoz méltatlan magatartása miatt szankcionálta Szendreit. A klub az esetet belügyként kezeli, és továbbra is fokozott hangsúlyt fektet a kerethez tartozó futballisták mérkőzés alatt és után tanúsított magatartására.

Sajnálom a történteket, nem akartam megbántani senkit, ám a rosszul sikerült mérkőzés hatása alatt meggondolatlanul viselkedtem. Tanultam az esetből, a jövőben a pályán mutatott teljesítményemmel szeretnék kitűnni

- mondta Szendrei Ákos.

A Kisalföld azt írja az eset kapcsán, "úgy tudni, a játékos szóváltásba keveredett a csapat gyenge teljesítményét kritizáló győri drukkerekkel."

Olvastad már?
Fradi: Nagy Ádám óta senkinek nem sikerült az, amibe Lisztes most belevágott
Legutóbb a 2015/16-os szezonban tudott meghatározó játékossá válni egy, a klub utánpótlásában nevelkedett fiatal a Fradiban. Az FTC partnercsapata, a Soroksár ügyvezető igazgatója, Szűcs Mihály az okokról is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz