Fotó: honvedfc.hu

Megvan Ricardo Moniz új csapata

Ricardo Moniz leendő pályaedzője elismerte, a holland szakember veszi át a horvát élvonalbeli Slaven Belupo irányítását.
Csakfoci.hu 2023. június 2., péntek 17:49
Fotó: honvedfc.hu
Ricardo Moniz leendő pályaedzője elismerte, a holland szakember veszi át a horvát élvonalbeli Slaven Belupo irányítását.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 2., péntek 17:49

Korábban már megírtuk, hogy Ricardo Moniz a legfőbb jelölt a horvát élvonalbeli Slaven Belupo kispadjára. Úgy tűnik, a ZTE és a Fradi korábbi vezetőedzője már meg is állapodott az együttessel, ezt Ivan Radeljić, Moniz leendő pályaedzője ismerte el egy interjúban.

- Tovább kell lépni, ez egy visszautasíthatatlan lehetőség, egy jelentős előrelépés. Kaproncába megyek asszisztens edzőnek a holland Ricardo Moniz mellé, akit a Slaven Belupo új edzőjének választottak. Az RNK Splitnek minden jót kívánok, és remélem, előre fognak lépni - fogalmazott Radeljić, aki idáig a negyedosztályú spliti csapat vezetőedzője és sportigazgatója volt.

Moniznak a szezon végén kellett távoznia a ZTE-től, miután a Magyar Kupában ugyan a döntőbe jutottak, de a bajnokságban veszélybe került a bennmaradásuk.

Olvastad már?
Egy korszak vége a Vidinél: 13 év után távozik a MOL
A MOL (Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.) nem hosszabbítja meg szponzori szerződést a Fehérvár FC-vel - közölte a cég pénteken.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz