Fotó: M4 Sport

Megszólalt a szinte kilátástalan helyzetben lévő Haladás tulajdonosa: "Fellebbezni fogunk és küzdünk a 105 éves klubunkért"

A Futsal Magyar Kupa-döntő szünetében adott interjút.
Nyikes Zoltán 2024. május 13., hétfő 10:28
Fotó: M4 Sport
A Futsal Magyar Kupa-döntő szünetében adott interjút.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 13., hétfő 10:28

Múlt hét pénteken érkezett a hír, hogy óriási bajba került a Szombathelyi Haladás, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága másodjára is elutasította a klub NB I-es licenckérelmét, nem sokkal később pedig benyújtotta lemondását a vasiak ügyvezetője is.

Az NB II-es folytatást illetően szinte reménytelen helyzetbe került klub tulajdonosa, Homlok Zsolt a Haladás VSE–1. FC Veszprém Futsal Magyar Kupa-döntő szünetében reagált röviden a kialakult helyzetre.

Fellebbezni fogunk és küzdünk a 105 éves klubunkért

– mondta az M4 Sportnak Homlok az NB II-es csapattal kapcsolatban.

A Haladás hétfő este, a feljutásért küzdő Vasas otthonában lép pályára az NB II 32. fordulójának zárómeccsén.

Olvastad már?
NB I: Megvannak az európai kupaindulók, de egy nagyon fontos kérdés maradt még az utolsó hétre
A Puskás Akadémia EKL-selejtezős helye fix, az azonban még nem, hogy a Paks vagy a Fehérvár szerepelhet-e majd az EL-ben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz